BİM sunduğu bu hizmetler ile birlikte Türkiye'nin pek çok farklı noktasında vatandaşlara ulaşmayı başarırken özellikle kişilerin ekonomik bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamaktadır. BİM özellikle Cuma ve Salı günlerinde indirimli bir şekilde sunduğu ürünler ile birlikte piyasaya fiyatlarının çok daha altında bir etiket fiyatlarına ürünün alınmasını sağlar. Her Cuma günü yayınlanan BİM aktüel kataloğu sayesinde kişiler gıdadan teknolojiye kadar pek çok farklı ürün için satın alma işlemini yapabilmektedir. 

BİM Aktüel Ürün Katalogu 

BİM tarafından satışa çıkartılan ürünler için daha önceden BİM aktüel ürün kataloğu yayınlanır. Cuma günü başlayan indirimler Türkiye genelinde tüm mağazalarda geçerli olmaktadır. Böylece kişiler herhangi bir bölge sınırlaması olmaksızın BİM tarafından satışa sunulan ürünler satın alınabilmektedir. 

Cuma yeni bir indirimli haftanın başladığı gün olurken, daha çok gıda ürünlerinde yapılan indirimler de ek olarak Salı günü yayınlanır. Böylece kişilerin Salı ve Cuma olmak üzere iki günde BİM mağazalarına gelen yeni ürünleri satın alabilmesi mümkün olmaktadır. Yapılacak alışverişlerde özellikle aktüel ürünler de taksit seçeneği dahi sunulabilmektedir. Bu bakımdan BİM ile yapılacak alışverişlerde kişiler için tüm imkanlar sağlanmaktadır.

BİM'de satılan ürünler tanınan markaların büyük bir bölümü yer aldığı gibi BİM tarafından anlaşmalı bir şekilde üretimi gerçekleştirilen ürünler de bulunmaktadır. Bu bakımdan kişiler için farklı seçenekler sunulduğu gibi ürünler için genel olarak indirimli fiyatlar uygulanmaktadır. Özellikle BİM Cuma aktüel ürünlerini takip eden kişiler bu tarihlerde piyasaya sunulacak ürünleri satın alarak daha ekonomik bir şekilde ihtiyaçlarını karşılama imkanı elde edebilir. Bu açıdan bakıldığında kişilerin ürünlerin indirimlerini takip etmesi her zaman fırsat yakalamasını sağlayacaktır. 

BİM İndirimli Ürünler

BİM indirimli ürünler kataloğunda aynı zamanda sürekli satışta olmayan ve sadece o haftaya özel ürünler de satılabilmektedir. PlayStation 4, tablet, cep telefonu ve 2'si 1 arada olarak tanımlanan teknolojik cihazlar BİM mağazalarında satılabilmektedir. Bu ürünler piyasaya fiyatının altında ve taksitli seçenek ile sunulduğu için büyük bir ilgi görmektedir.