Tatil için Fethiye'ye gelen aile bebeklerini araca kilitleyip gezintiye çıktı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri çocuğu kurtarmak için uğraş verdi.
Fethiye’ye eşi ve oğluyla tatil için gelen Mehmet B. (60), 07 AG 376 plakalı panelvan tipi minibüsünü Cumhuriyet Mahallesi 505 Sokak'ta park etti. 1 buçuk yaşındaki oğulları Ali B.'yi minibüsün içinde bırakan Mehmet-Leyla B. (38) çifti, yürüyerek kordon boyunda gezintiye çıktı.

AĞLAMA SESİNİ FARK ETTİLER
505 Sokak’ta yürürken ağlama sesi üzerine çocuğu fark eden bir vatandaş polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, uzun süre minibüsün kapılarını ve camlarını açmaya çalıştı. Bir polis memuru, bebekten aracın kilit düğmesine basmasını istedi. Polisin uzun süren çabasına rağmen henüz 1,5 yaşındaki minik bebek, söylenenlere tepki vermedi.

 POLİS TEPKİ GÖSTERDİ

30 dakika boyunca Ali bebeği kurtarmak için mücadele eden polis ekipleri, sonuç alamayınca aracın camını kırmak için hazırlık yapmaya başladı. Bu sırada olay yerine gelen çift, aracın kapılarını açtı. Polisin tepkisiyle karşılaşan çift, uyuduğu için bebeği araçta bıraktıklarını söyledi. Polis ekipleri kimlik kontrolünün ardından bebeği çifte teslim etti. Çifti sözlü olarak uyaran polis ekipleri olay yerinden ayrıldı.