Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Millet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eve her gün alkollü gelen M. D. (35) önceki akşam eve yine alkollü geldi. Evde karşı karşıya gelen baba H.D. ile M.D. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine baba ile oğul arasında kavga çıktı. Baba H.D. mutfaktan aldığı bıçakla oğlu M.D.'yi başından yaraladı. Oğlunu yaralayan baba, 155 Polis İmdat'ı arayarak "Oğlumu vurdum gelin beni alın" dedi.

Polis ekipleri bunun üzerine olay yerine ambulans gönderdi. Eve giden sağlık ekipleri kafasından ağır yaralanan M.D.'yi alarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. M.D. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra evde polisi bekleyen baba H.D. evinin önüne gelen polis ekiplerine teslim oldu. İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen zanlı, "Her gün eşini dövüyordu. 15 yıldır bu çileyi çekiyorduk. Dün akşam dayanamadım ve vurdum" dedi.

Polis ekiplerinin bir anda mahalleye geldiğini gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. H.D.'nin akrabaları, M.D.'nin daha önce de birçok defa eve alkollü geldiğini ve bu sebepten dolayı babası ile sürekli tartıştığını söyledi.
Hastanede hayatını kaybeden M.D. hastane morguna kaldırılırken, baba H.D. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.