Olay, Esentepe Mahallesi Muazzam Caddesi'nde saat 00.10 sıralarında meydana geldi. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne karnından bıçaklanmış halde gelen Serpil K., tedavi altına alındı. Yaralı kadın, hastane polisine verdiği ifadede, 4 yıllık eşi Orhan K'in önce kendisini dövdüğünü, sonra da bıçakladığını iddia etti. Eşinin ifadesi üzerine gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürülen Orhan K., suçlamaları kabul etmedi. Serpil K'le sokaklarda gezdiği için tartıştığını anlatan Orhan K., ifadesinde şunları söyledi:
"Eşimle sürekli sokakta gezdiği için tartıştık. Ekmek bıçağını alıp evden çıktı. 20 dakika sonra evin önüne geldi, kendisini bıçakladığını söyleyip para istedi. Ben de verdim ve eve döndüm, 3 yaşındaki oğlum M.'in yanında kaldım. Bıçaklamam söz konusu değil. Daha önce de defalarca intihara teşebbüs etti. Sürekli huzursuzluk çıkarıyor. Zaman zaman 3 yaşındaki oğlum M'i de alarak başka illere dilencilik yapmaya gittiğini duydum."
Eşinin ifadesini öğrenen Serpil K., kendisini bıçakladığını itiraf etti. Orhan K. ise serbest bırakıldı. Serpil K.'in tedavisine devam edildiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.