Trabzon’da dün meydana gelen trafik kazası yürekleri dağladı. Üniversite Mahallesi, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri kavşağında sürücüleri henüz belirlenemeyen 61 K 1964 plakalı tır, 06 DJ 9700 plakalı otomobil ve 61 M 0153 plakalı minibüs çarpıştı. Bu sırada plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobilin de bu araçlara çarpıp kaçtığı öğrenildi.



Kazada Semih Toplama (19), Yunus Kartal (27), İlkay Usta (45), Büşra (13), Selda (2), Yasemin (35) ve Berkay Adakul (12) ile Kahraman Ayvaz (13), İsmail Şahin (48), Rahime (29), Efe Boran Erdoğan (7) yaralanarak KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırıld.

GENÇ FUTBOLCU ÖLÜM KALIM SAVAŞI VERİYOR


Feci kazada kimliği belirlenemeyen kişinin o esnada dolmuş minibüsten inerken tırın çarpması sonucu yoldan aşağı düşen 1461 Trabzon'un A2 takımında top koşturan 17 yaşındaki genç oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlu olduğu öğrenildi. Genç futbolcu ile ilgili sosyal paylaşım sitleri öldüğüne dair bilgiler ve başsağlığı mesajları yayınlarken, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi hastanesi’nden edindiğimiz son bilgiye göre Burak Hacıhamzaoğlu’nun hayatını kaybetmediği hayati tehlikesinin sürdüğü ve yoğun bakımda olduğu bildirildi. Genç oyuncunun sağlık durumuna göre 48 saatlik süreç sonunda ameliyata alınabileceği de gelen bilgiler arasında.


Kaynak: 61saat.com