İzmit’in Çubuklu Osmaniye Köyü yakınlarında bu sabaha karşı cesedi bulunan genç kadının, Körfez İlçesi’ne bağlı İlimtepe semtindeki ilköğretim okulunda birkaç gün önce stajyer öğretmenliğe başlayan 25 yaşındaki Serpil Kömürcü olduğu anlaşıldı.

İzmit’te Asri Mezarlık Morgu’na kaldırılan cesette yapılan incelemelerde, yüzünde neyle açıldığı belirlenemeyen yara, iki kolu ve bir ayağında kırık, kafatasında çatlaklar olduğu anlaşılırken, ölümünün de iç kanama sonucu meydana geldiği belirlendi.

Kömürcü’nün Körfez İlköğretim Okulu’nda 3 gün stajyer öğretmen olarak görev yaptığı ve ayrıldığı öğrenildi. Polis, vücudunda darp izleri bulunan Kömürcü’nün trafik kazası kurbanı olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.

Jandarma ve polis, bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını incelemeye alıp kayıp ihbarlarını da takibe alırken, Temel ve Emine Kömürçü çifti, Körfez İlçesi’ndeki İlimtepe İlköğretim Okulu’nda birkaç gün önce stajyer olarak göreve başladığı öğrenilen 1987 doğumlu kızları Serpil Kömürcü’nün gece eve gelmediğini bildirdi. Bunun üzerine cesedin Serpil Kömürcü’ye ait olduğu tesbit edildi. Ailesi de cesedin bulunduğu Asri Mezarlık Morgu’na koştu.

CEP TELEFONUYLA KONUŞTU, ORTADAN KAYBOLDU

Baba Temel Kömürcü burada gazetecilere bilgi verirken, Serpil Kömürcü’nün dün okulda okul müdürü ile geç kalma yüzünden tartıştığını kendilerine söylediğini aktardı. Baba Kömürcü, kızının daha sonra akşam saatlerinde yengesiyle birlikte çarşıda yürürken, cep telefonuyla konuştuğu bir kişiyle tartıştığını, yengesinin yanında çantasını yere atıp yanından uzaklaştıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadığını söyledi.

Güvenlik yetkilileri, Serpil Kömürcü’nün cep telefonu numarasından en son kimlerle konuştuğunun belirlenmesi için incelemelerini sürdürüyor.