Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanlığı önünde darbeci askerlerin kullandığı tanktan düşerek ağır yaralanan Çetin  Yıldız’ı Güven Hastanesi’nde ziyaret etti.
İLK KEZ KONUŞTU VE DOKTORLARI ŞAŞIRTTI

Ziyarette, Yıldız’ın kendine gelir gelmez ilk olarak darbe girişiminin  başarıya ulaşıp ulaşmadığını sorduğunu söyleyen yakınları, “Başarısız oldu” demelerine rağmen kendisini ikna edemediklerini Başbakan Yıldırım’a anlattı. Yaralı genç, Başbakan Yıldırım’ı karşısında görünce ikna oldu. Darbe girişiminin başarısız olduğunu söyleyen Yıldırım, Yıldız’a, “Onlara hesabını  soracağız. Siz onlara en güzel cevabı verdiniz. Allah sizden razı olsun” dedi. Başbakan Yıldırım’ın ziyaretine kadar anlamlı cümle kurmakta ve  hareket etmekte zorlanan yaralı gencin, dünkü ziyaret sırasında Başbakan Yıldırım’ın elini öpmesi ve onunla konuşması doktorları ve ailesini şaşırttı.

HAREKAT ETMİYORDU

Konuşma güçlüğü çeken ve sol tarafında felç riski olan Yıldız’ın  sağlıkdurumuyla ilgili bilgi veren doktorları, çok ağır yaralanmasına rağmen  Yıldız’ın yeniden sağlığına  kavuşması konusunda umutlu olduklarını söylediler. Sağlık durumu iyiye giden Yıldız’ın, önümüzdeki haftalarda birkaç  operasyon daha geçireceği öğrenildi.