61SAAT HABER SERVİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) yaptığı 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından Doğu Karadeniz Bölgesine ilk ziyaretini gerçekleştirecek

Rize’de ki programı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün uçakla Trabzon’a gelecek. Saat 22:00’da Trabzon’da olması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Havalimanında halka seslenecek, sonrasında ise helikopterle memleketi Rize’ye geçecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’a gelecek olmasından dolayı AK Parti Trabzon Teşkilatı da bugün akşam saatlerinde toplantıya girdi.
Tüm teşkilat mensuplarının katıldığı katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en güzel şekilde karşılanması için önemli kararlar alındı.

SOYLU VE KAHRAMAN'DA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi sebebi ile Trabzon'a gelecek olan TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Trabzon'da bir takım temaslarda bulunacağı kaydedildi.
Türkiye Büyükmillet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman  ve İçişleri Bakanı Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarın Rize'de gerçekleştirilecek olan programa katılacağı bildirildi.
     
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN RİZE PROGRAMI:
13.00 Toplu açılış töreni ve halka hitap ­ Rize Valiliği Önü
14.30 Rize Valiliğini ziyaret
15.30 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’nün akademik açılış töreni
16.30 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Binasının açılışı
18.00 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Toplantısı – RTEÜ Kampüsü