Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Haber'de katıldığı programda Şeref Malkoç'un Bahçeli'yle ilgili sözlere tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Malkoç, Yenikapı Mitingi'ne katılacak olan Bahçeli hakkında "Bu tabi Devlet Bahçeli için de bir imkandır. Ömründe görmediği bir kalabalığa hitap edecek” demişti.

Erdoğan Malkoç'un bu sözleriyle ilgili şunları söyledi:

Pazar günkü miting organizasyonunda, gönlümüz özellikle gerek iktidar gerek CHP gerek MHP liderlerinin katılımının olduğu ve meydanlarda da parti bayraklarının olmadığı sadece Türk bayrağının olduğu bir miting yapalım. Hep birlikte birer mesaj verelim ve bu mesajla birlikte de birliğimizi daha da pekiştirelim. Çünkü milletin buna ihtiyacı var. 

ÇOK ÇİRKİN BULDUM

Söyleyeceğim kusura bakmasın, baş danışmanlarımdan birinin, bir televizyonda açıklaması oldu ve ben çok çirkin buldum. Açıklamasını yapsın özür dilesin dedim, böyle bir şeye hakkınız yok. Siyasetçi değilsiniz, siz bir memur hüviyetindesiniz. Sağ olsun o da bir metinle sayın Bahçeli'den ve MHP camiasından özür dilemiş. Biz bir birlik ruhu arıyorsak, bu bir 15 Temmuz ruhu olarak yansıyacak.