Özgün çizim ve eşsiz projlerimizden sizlerde faydalanmak için neden bekliyorusunuz.  Evlerin,ofisleriniz ve iş yerleriniz gün boyunca vakit geçirdiğiniz birer yaşam alanları olmaktadır ve bizlerde sizlerin zevklerini göre tüm dekorasyonlarını baştan aşağıya yeniliyor ve yeniden oluşturuyoruz. Bir iş veren olarak ofisiniz çalışma alanınız gelecek olan misafiriniz tarafından hoş bulunması ve göze hitap etmesi çok önemlidir. İlk izlenim her zaman çok önemli olmakta ve bizlerde sizler için bunu önemsiyoruz.

Kaliteli,hızlı ve özel projeleriniz için ekibimiz daima hizmetinizde olmaktadır. Bizler sizler için tadilat,özel mimari projeler ve aklınıza gelebilecek tüm dekorasyon hizmetleri karşınızdayız. Sizler için sunacak olduğumuz tasarımlar tamamen sizden almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda en iyi projeyi sizlere çıkarmaktayız.Biz Tasarımimarlık geniş bilgi birikimimiz olsun mühendis ekibimiz olsun sizler için var olmaktayız.Siz hayal edeceksiniz bizler kat ve kat fazlasını sizler için sunacağız.

Yaptığımız işlerden biraz sizlere bahsedecek olursak tadilat,dekorasyon,fabrika tadilatı,depo tadilatı ve en özel ofis dekorasyonları ile arkanızdayız. Hizmetimizden memnun kalan binlerce müşterimiz arasında yerinizi mutlaka ayırmalısınız.Tüm projelerimizi eksiksiz ve en hızlı bir şekilde a'dan z'ye teslim etmekteyiz. Bizler yaşam alanlarınıza renk katmaya gelmiş mimarlarız sürekli gelişen teknolojiyi sonuna kadar sizler için kullanmaktayız.

Hizmet alanlarımız sizler için İstanbul Avrupa ve Anadolu'nun tüm ilçelerini kaplamaktadır. Tasarımimarlık olarak Küçükçekmece / Halkalı da sizlere hizmet veriyoruz tüm merak etmiş olduğunuz soruların cevaplarınıda aynı zamanda www.tasarimimarlik.com.tr internet adresimizden ulaşabilirsiniz.

İletişim ve adres bilgileri;
Halkalı Merkez Mah. Çeşme Sokak No : 8/10A ​
K.Çekmece/İstanbul (Küçükçekmece Belediyesi Karşı Sokağı) 

Dekorasyon İletişim
Zafer GÜNAY
539 375 14 41