200 milyon dolarları bulan bir hacme sahip olan toner sektöründe yazıcı fiyatlarını bile aşan orijinal ürünler, kartuş ve toner pazarında alternatif ürünlere doğru bir ilgi kaymasını kaçınılmaz kıldı. Bu alternatif ürünlerin pazarda her geçen gün daha fazla rağbet görmesinin ana nedeni orjinal kartuş ve tonerler ile arasında oluşan ve %40’ları bulan önemli fiyat farkları. Bunun yanında özellikle muadil toner tabir edilen bu alternatif ürünler geri dönüşe imkân veren özellikleri ile de insanların tercihlerini etkiliyor.

Türkiye’de toptancıların merkezi diye bilinen ve binlerce çeşit sarf malzemesini bünyesinde bulunduran Toner Sepeti adlı firma sektörde öne çıkıyor. Ofisleri ve depoları İstanbul Kadıköy’de bulunan Toner Sepeti, kendi ithal ettikleri muadil tonerleri piyasada geniş kitlelere ulaştırıyor.
Orjinal Kalitesinde Muadil Toner ve Kartuşlar

I. kalite malzeme ve işçilik ile imal edilen ve orjinal kalitesinde kullanıcıların beğenisine sunulan muadil toner ve kartuşların satışını gerçekleştiren firmada, elbette orijinal ürünler de mevcut. Toner Sepeti, kullanıcılarını kalite konusunda temin edebilmesi, fabrikasyon hatalarına karşı garanti kapsamı olması ve tonerlerin içindeki tozun da kalitesiyle sektörde adını öne çıkarabilmeyi başarmış ender firmalardan.

Türkiye’nin Kartuş ve Toner Tedarikçisi sloganının hakkını veren Toner Sepeti, web sitesi aracılığıyla geniş yelpazede bir müşteri profiline de hitap edebilmiş. Başarılı firma sadece ürün kalitesine güvenmekle kalmayıp, sunduğu avantajlar ve kolaylıklarla da müşterilerin gözündeki yerini sağlamlaştırmayı başarmış durumda.

Örneğin koşulsuz iade garantisi, ürünlerin % 90’ını aynı gün kargo ile çıkarabilmesi ve Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ve hızlı teslimat gibi özellikleri Toner Sepeti’ni bir adım öne geçiren unsurlardan bazıları. Bunun yanında %100 orijinal ürün garantisi, telefonla sürekli destek hattı, kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme imkanı da müşterileri cezbeden ve seçimlerini olumlu etkileyen diğer etmenler.

Bunlara ek olarak Toner Sepeti havale ile yapılan ödemelerde sağladığı %3 indirimle dileyenleri bu masraftan da kurtarıyor.

Kartuş ve Toner Dolumu ile Sahteciliğe Karşı Tüketicilere Faydalı ve Önemli Uyarılar

Kullanıcılar fiyatları bakımından ilk anda kendilerine cazip bir seçenekmiş gibi görünen toner ve kartuş dolumuna karşı uyarılıyorlar. Çünkü bu “ucuz” seçenek nihayetinde kısa bir süre sonra tüketicilere pahalıya mal olan bir tercihe dönüşebiliyor.

Dolumlarda ne kadar doldurulduğunun tam olarak bilinememesi, yeniden dolumlarda alınan çıktı sayısındaki verimsizlik ve çıktılardaki kalite düzeyinin düşük kalması gibi sıkıntı ve maliyetler kısa süre sonra ortaya çıkan gerçekler oluyor.

Dikkat edilmesi gereken bir başka unsur da sahtecilik. Tüketicilerin sahte toner ve kartuşu tanıması genellikle kolay olmuyor ve orijinal ürün sanılarak alışveriş yapılıyor. Oysaki sahte sarf malzemeleri yazıcının baskı kalitesindeki düşme bir yana, yazıcılarda önemli ölçüde hasarlara sebebiyet veriyor ve ne yazıktır ki çok seferler cihazların kullanılamaz duruma gelmesi gibi sonuçlarla karşılaşılıyor.

Toner Sepeti yetkilileri bu konuda bir önlem olarak tüketicilere tonerin sıfır olduğunu garanti edebilen bir yerden alışveriş yapmaları gerektiği uyarısında bulunuyor.

Toptancıların aldığı fiyatlarla %100 orijinal ve muadil toner ve kartuş tedarik etme fikri size de cazip geliyorsa TonerSepeti.com.tr’nin renkli dünyasında bekleniyorsunuz.