Ehliyet Sınav Sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. MEB üzerinden ehliyet sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. 22 Mart ehliyet sonuçları öğren..Sürücü adayları için heycan dorukta, nefesler tutuldu. Ehliyet sınav Sonuçları açıklandı mı. 22 Mart ehliyet sonuçları sorgulama için tıklayınız..22 Mart Ehliyet sınav sonucunu öğrenmek istiyorsanız haberimizde verilen link üzerinden takip edebilirsiniz. MEB 22 Mart Ehliyet sınav sonuçları bu gün Açıklanacak Tıkla TC Kimlik no ile Surgulama! MEB MTSK 2015 meb.gov.tr 22 Mart Ehliyet sınav sonuçları TC Kimlik no ile sorgu! Ehliyet  sonuçları ne zaman açıklanacak?


Ehliyet sınavı sonuçları nereden belli olacak ve ehliyet sınavı sonuçları hakkında merak ettikleriniz bu haberde!  MEB, 22 Mart 2015 ehliyet sonuçları ne zaman açıklayacak? Ehliyet sınavı sonuçları ile önemli bilgiler ve hakkında tüm detaylar haberimizde! MEB MTSK 8 Mart Ehliyet sınav sonuçları yapıldı. MEB MTSK 22 Mart Ehliyet sınav sonuçları tıkla. Merakla beklenen 22 Mart Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı burada! Ayrıntılar tg.com.tr'de 22 Mart Ehliyet Sınav Sonucu TıklaÖğren (2015 MEB 22 Mart Ehliyet sınav sonuçları) 22Mart 2015 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Motorlu Taşıtlar Sürücü belgesi ( ehliyet ) sınavı 22 Mart 2015 ehliyet sınav sonuçları'nı aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.


KADIN SÜRÜCÜ ADAYLARI PARKTA ZORLANIYOR -  

Sürücü Kursları ve Eğitimleri Federasyonu Başkanı Lokman Yıldırım, yaptığı açıklamada, 29 Mayıs 2013'te Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursları Yönetmeliği'nde değişiklikler yapıldığını anımsattı.
 Yönetmelik değişikliğiyle ehliyet sınavlarının, Avrupastandartlarınakavuştuğunaişaret eden Yıldırım, yazılı aşamadan sonraki direksiyon uygulamasınavındaadayların,  bazı hataları bir, bazılarını daiki  defayaptığındasınavdan başarısız sayıldığını anlattı.  Sürücü adaylarının kalkış sinyalini vermemesi, kemerini takmaması yadaar abayı ilk çalıştırdığındas top ettirmesi  halinde sınavın o andasonaerdirilip adayın başarısız sayıldığını belirten Yıldırım, uygulamasınavındageri manevrave iki dubaarasınageri ge  park etme zorunluluğunun dage tirildiğini söyledi. Bu k ategorilerde kadın adayların başarısız olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:
 "Yeni düzenlemeler le artık cüzdandaehliyet dönemi kaandı. Özellikle temmuz ayından itibaren sürücü belgesi alan sürücülerimiz, aktif olarak trafiğe çıkabilecek ve aracını kullanabilecek donanımdadır. Hiçbir adayımızın mezun olduktan sonraartık araç sürmeyle ilg ili bir problemi yoktur.  İki dubaarasınakesinlikle yanaşamayan düz geri gidemeyen, aracını hareket ettirirken herhangi bir hatayapan adayın sınavı hemen iptal ediliyor, diğer adayın randevu saati bekleniyor."

-MEB düğmeye bastı

MEB, denetimlerin artırılmasıyla birlikte, hem teorik hem direksiyon sınavlarının daha iyi yapılması için düğmeye bastı. Bakanlık, özellikle sınav sonuçları yüksek olan 23 ili mercek altına aldı. Bu kapsamda, geçen hafta MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ve ekibinin katılımıyla, il ve ilçe milli eğitim müdürlerine yönelik Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursu Uygulamaları ve Özel Öğretim Kurumları konulu seminer düzenlendi. Katılımcılara 2013'te uygulanmaya başlanan ve ehliyet sınavlarını zorlaştıran yönetmelik ve yönergelerde yapılan değişiklikler anlatıldı, denetimlerin daha da artırılacağı belirtildi.

-Ehliyette yüksek başarı sınav yetkisini kaybettirecek

Denetimlerini artırılmasıyla birlikte sınavları iyi yapamadığı tespit edilen illerden sınav yapma yetkisi geçici süre alınarak başka bir ile verilecek veya o ildeki ilçe il milli eğitim müdürlüğünden sınav yetkisi alınarak il müdürlüğüne devredilecek. İl ve ilçe milli eğitim müdürlükleri, sınavları daha iyi yapacak duruma geldiğinde sınav yapma yetkisi de geri verilecek.