Ne kadar düzenli ve doğru bir egzersiz programına sahip olsanız ve buna harfiyen uysanız da beslenmeniz yanlış ise kaslarınızdan büyümelerini bekleyemezsiniz. Bunu sağlamak için gerekli olan proteini sağlamanız şarttır. Proteini vücudunuza doğal yollarla sokmak istediğinizde kırmızı et, tavuk, yumurta, süt ürünleri, balık gibi besinlerde oldukça dolgun bir şekilde tüketmeniz gerekmektedir. Bunu sağladığınızda ayrıca bu besinlerin tüketilmesi ve proteinin kana karışması içinde uzun bir süre geçeceğini bilmeniz gerekir. Bu durum özellikle antrenman sırasında ve sonrasın vücudun istediği proteini karşılayamama sorununu getirebilir ki bu da kas yıkımının eşiğinde olduğunuzu gösterebilir. Çalışmalarınızda böyle bir durumla karşılaşmamak için Optimun Whey ile gün boyu ihtiyacınız olan proteini hızlı bir şekilde alabilirsiniz. 24 gram whey proteine sahiptir ve peynir altı suyundan üretildiği için suda çözülebilen yapısı ile kullanıldığında hızlı bir şekilde kana karışır ve kaslarınıza gerekli proteini sağlar. Ayrıca önemli amino asitlerden olan BCAA ve glutaminde içermektedir. 5 gram BCAA ve 4 gram glutamin içeriği ile gün içersinde ihtiyacınızı karşılayarak kaslarınızın gelişimi için size destek olur.
 
Protein tozu kullandığınızda eğer kullandığınız ürün whey marka protein tozu ise çok kısa süre içerisinde kana karışarak protein ihtiyacınızı karşılayacağını bilinir. Whey protein tozu peynir altı suyundan üretilmektedir ve yukarıda da bahsettiğimiz gibi suda çözülebilen bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sayesinde mide tarafından hızlı bir şekilde emilir ve hemen kana karışır. Whey proteinin bu farkı ile antrenman sonrası protein ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanması çok kolay olmaktadır. Whey protein tozu kullananların en çok dikkat etmeleri gereken unsur ise hızlı emilen bu proteinin hızlı bir şekilde de tüketilmesidir. Bu nedenle gün içerisinde doğal beslenmede protein ağırlıklı beslenmeye çok özel gösterilmelidir. Kırmızı et, yumurta, balık gibi besinler de sık tüketilmelidir.
 
Estetik bir vücuda sahip olmak için çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Peki supplement ile bu çalışmalarınıza hız katabileceğinizi biliyor musunuz? Universal Animal Cuts sizlere hızlı bir şekilde yağ yakma imkanı sunmaktadır. İçeriğinde bir çok bileşen bulunmaktadır. Uyarıcı maddesinin vücudunuzun yağ yakması için tetikleyici özelliği vardır. Yağ yakmanız için ayrıca metabolizmanızın hızını da artırmakta. Aynı zamanda gereksiz su kütlelerinin vücuttan atılması içinde özel bileşenlere sahiptir. Animal Cuts beyin fonksiyonlarınızın da uyarılmasını sağlayarak daha da adapte olmanızı sağlar ve bu da özellikle antrenmanlarınızda daha rahat olmanız için çok önemlidir. Zindeliğiniz arttığı gibi iştahınızda kontrol altına alınarak kilo vermenizde desteklenmektedir. Kullanım süresinde beslenmenize de çok önem vermeniz gerekir. Tabletleri kullanırken aynı zamanda dengesiz ve aşırı beslenmeniz yağ yakmak yerine kilo almanıza neden olabilir. Piyasada satışa sunulan Universal Animal Cuts Fiyatı 190-199 tl arası degişmektedir