Bir oyunun son derece fazla bir şekilde oynanmasına etki eden en büyük etkenlerden biri de kuşkusuz oyunun oldukça fazla bir şekilde büyük bir keyif vermesi ve bununla birlikte ayın zamanda online olarak oynanabilmesidir. Zaten bakıldığı zaman birçok oyun severin en fazla oynadığı oyunlar genel olarak internet üzerinden sürekli bir şekilde devam eden oyunlardır.

            İşte tüm bu nedenlerden dolayı da agario oyunu son zamanlarda en çok tercih edilen oyunlardan biri olarak oynanan oyunların başında gelmektedir. Bu son derece keyifli ve gün geçtikçe adeta bir çığ gibi büyüyen oyun da işte tüm bu kriterlere bağlı kalınarak oynana bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır. Son derece büyük bir dikkat isteyen bu kaliteli oyun adına söylenecek olan ilk şey herkesin oyuna küçük bir yuvarlak ile başladığıdır.

            Bu son derece küçük yuvarlak şeyler düz bir zemin üzerinden sürekli olarak istediği her yöne doğru son derece rahat bir şekilde hareket edebilmektedir. Aslına bakılırsa oyunu en güzel kılan noktalardan biri de budur. Yani agario içerisinde herkes istediği her hangi bir yöne istediği kadar son derece rahat bir şekilde gidebilmekte ve bunuşla birlikte bunun yaparken de rakiplerden kaçmak adına anlık refleksler gösterebilme fırsatı yakalayabilmesidir.

 Agario Private Server Oynanışı

            Agar oyuna başlarken öncelik olarak elbette bir kayıt gerekmekte ve bu da son derece kolaydır. Bunun için de sadece bir nick girilmesi yeterlidir. Daha sonra da zaten son derece hızlı bir şekilde herkes hemen kendini oyunun tam ortasında bulmaktadır. Küçük bir yuvarlak olarak istenilen her noktaya hareket ederek ilk başta yerde duran sayısız ve son derece küçük noktaları yiyerek yuvarlak büyütülmeye çalışılır. Ancak bu noktada kesinlikle her noktadaki ve sürekli olarak agar.io oyununu oynayan herkesin üzerine gelen rakiplerin yuvarlaklarından kaçınmak en büyük amaçlardan biri olmalı.

            Bunun nedeni ise rakiplerin yuvarlakları ve daha büyük bir yuvarlak ise o zaman rakip kişiyi son derece kolay bir şekilde yutabilir. Bu da elbette agar oyunun sonu demektir. Bu olmaması için de oyun içerisinde sürekli olarak hızlı bir şekilde hareket edilmeli ve büyümek adına mümkün olduğunca yerdeki küçük noktaları yemek gerekmektedir. Bu noktada oyun içindeki kişi ya da kişilerin yuvarlakları sürekli bir şekilde büyümeye devam edildikçe oyun içerisinde en büyük yuvarlak olmaya aday olunur. Bununla birlikte aynı zamanda bu son derece zevkli agario private server oyun içerisinde elbette puanlama sistemi de vardır.

 Agar.io Private Server

            Bunun için de bir yandan yerdeki küçük noktalar yenirken, bir diğer yandan da daha küçük olan rakipler yenerek sürekli olarak daha da büyümeye devam edilir. Ancak bu noktada hızlı ve son derece büyük bir dikkat içerisinde daha büyük bir yuvarlağa sahip rakiplerden sürekli olarak kaçmak gerektiği de unutulmamalıdır. Agar.io oyun içerisinde aynı zamanda bölünme durum da söz konusudur. Yani yuvarlak büyüdükçe bölünebilir bir hale gelebilir ve bu sayede birçok farklı noktadan yerdeki küçük noktacıklar son derece daha hızlı bir şekilde yenebilirken, aynı zamanda daha küçük rakipler de daha çok yenebilir.

            Bu durumun en güzel yanlarından biri de daha sonra yeniden ayrılmış olan yuvarlaklar bir araya getirilebilir. Bunun yanı sıra ayrıca bir de boşluk tuşu kullanılarak son derece keyifli bir şekilde bomba şekilde küçük yuvarlaklar atılabilir ve bununla birlikte de rakipler vurulabilmektedir. Bu son derece keyifli agario oyun içerisinde ayın zamanda her ülkenin bayrağını da koyma şansı bulunmaktadır. Oyunun adresine http://agarabi.com dan ulaşabilirsiniz.