Sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Siz hala sevgilinize ne hediye alacağım diye karar vermediniz mi? Buldumbuldum.com size bu konuda yardımcı oluyor.

Sevgililer gününde sevgilinize hediye edebileceğiniz romantik çikolatalar ile aşk dolu ve tatlı bir sevgililer günü geçirmeye hazır mısınız? Birbirinden leziz ve taze, kişiye özel ya da normal çikolataların hazzına sevgiliniz de erişecek ve bu sevgililer günü hediyesini asla unutamayacak. 

Sevgiliye Özel Ahşap Kutulu Dev Çikolata

Sevgililer gününde sevgilinizi dev bir çikolata ile ödüllendirmeye ne dersiniz? Ahşap kutu içerisinde gönderilecek çikolata paketinin üzerine isim ve mesaj yazdırarak sevgilinizi kendini daha özel hissettirebilirsiniz. Ayrıca ahşap kutu üzerine de mesajınızı yazdırabilirsiniz. Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.


Message Chocolate - Mesajlı Çikolatalar

Aşkınızı ve sevginizi tatlı bir şekilde gösterebileceğiniz Mesajlı Çikolatalar’dan dilediğiniz modeli seçip sevgililer günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.


Sevgiliye Özel Metal Kutuda Çikolatalı Bonbonlar

7 farklı modeli bulunan Sevgiliye Özel Metal Kutuda Çikolatalı Bonbonlar, sevgililer gününün en sevimli ve en tatlı hediyelerinden biri olacak. Sevgiliniz de içerisindeki çikolatalara ve hediye kutusuna bayılacak! Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.



Konuşan Çikolatalar

Gerçekten konuşan bir çikolata hayal edebilir misiniz? İşte karşınızda Konuşan Çikolatalar! 7 farklı modeli bulunan çikolataların kutusundaki özel bölüme ses kayıt ederek sevgilinize hediye edebilirsiniz. Sevgililer gününün en sıradışı çikolatasına hazır olun! Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.




Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar  

16, 24 ve 32’li olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunan Kalp Kutuda Kişiye Özel Çikolatalar’ın kutusu ayrı, çikolatası ayrı güzel. Sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize hediye edebileceğiniz bu romantik çikolataları sevgiliniz de çok sevecek. Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.




Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar  

Hem kutusu hem çikolatası kalpli olan çikolatalar ile aşk dolu bir sevgililer günü hediyesi vermeye hazır olun! Kalpli şık kadife kutusunda yollanan bu ürün, sevgililer günün sevgi dolu hediyelerinden biri olacak. Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.




Sultanıma Çikolata Dolu Hediye  

İçinde birbirinden lezzetli renkli drajeler bulunan Sultanıma Çikolata Dolu Hediye ile çikolata seven sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.





Sevimli Ayıların Çikolatalı Hediye Kovası

İçinde hem sevimli ayıcık hem de çikolata bulunan Sevimli Ayıların Çikolatalı Hediye Kovası, hayatınızın aşkı için en uygun sevgililer günü hediyelerinden biri. Dolu dolu lezzeti ile sevgiliniz 14 Şubat’ta çikolataya doyacak! Ürün bilgileri ve sipariş için tıklayın.