Hem paradan hem de zamandan tasarruf etmenin en kestirme yolu ise Atlasjet Uçak Bileti satın almak ve ayak basmadık toprak bırakmamak. Türkiye’nin en köklü havayolu şirketlerinden biri olan Atlasjet gerçekleştirdiği Atlasjet Kampanyaları ile uçmak isteyen herkesin yüzünü güldürüyor.

Eskiden uçak yolculuğu yalnızca gelir düzeyi yüksek kesimin tercih ettiği bir ulaşım şekliydi. Şimdiyse halkımızın her kesiminin faydalanabileceği fiyat aralığındaki Atlasjet uçak biletleriyle bu durum tersine döndü. Saatler süren ve trafik sıkıntısıyla bizleri karşı karşıya getiren karayolu ulaşımı yerine hem zamandan tasarruf edebilir, hem de gökyüzünde unutulmayacak bir deneyimi Atlasjet Kampanyalarından faydalanarak yaşayabilirsiniz.

İlk kez 2001 senesinde gökyüzünde süzülen Atlasjet Havayolları uçuş deneyimini en konforlu şekilde yaşamak isteyenler için ideal bir marka. İç ve dış hatlarda tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığını ruhsatlandıran Atlasjet, Nisan 2004’te IATA üyesi olmuş ve iç/dış hat tarifeli sefer sayısını %75-80’e çıkarmayı hedeflemiştir. Atlasjet’in değerleri arasında, uçuş ve yer güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak, yolcuların memnuniyetine ve sürekliliğine olanak sağlamak, verimliliği arttırmak, insan faktörü, iş güvenliği ve çevresel değerlere önem vermek, operasyonlarda zaman uyumunu sağlamak ve tüm bu süreçlerde devamlı olarak gelişim göstermek yer alır. Böylesine önemli değerlere sahip bir havayolu şirketini takdir etmeden olmaz.

Tatil için plan program yaparken bende bu sefer memleketim olan Kayseri’ye gitmeyi kafama koydum. AtlasJet Kampanyalarını en kolay şekilde takip edebileceğim alobilethatti.com adresine girdim ve ucuz Kayseri İstanbul uçak biletimi satın aldım.

Atlasjet kampanyalarından sizde kolaylıkla faydalanabilir, uçmanın konforuna en ucuza sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz yerlere en kısa yoldan varmak ve farklı yerler keşfetmek için bundan daha güzel bir fırsat olabilir mi? Atlasjet ile ister Kayseri İstanbul Uçak Bileti , ister Antalya Mikanos uçak bileti ve daha birbirinden farklı onlarca destinasyona özgürce uçabilirsiniz. Atlasjet’in ayrıcalıklarından faydalanmak ve ucuz uçak bileti satın almak için en kestirme adres olan alobilethatti.com’a girin, siz de yolcusunu en çok seven havayoluyla seyahat etmenin keyfine varın.