Trabzon’daki oda başkanları Metin Kara’nın başkanlığında Ankara’da Trabzon zirvesini gerçekleştirdi. Metin Kara, Trabzon’un siyasette sanatta kültürde ve sporda önce rolünün esnaf örgütlenmesinde dertlerin dillendirilmesinde de öncü olduğunu vurguladı. TESK Başkanı Bendevi Palandöke esnafın zor durumda olduğunu Trabzon esnafının dayanışmasının ise bu zor durumdan çıkmak için yaptıkları mücadeleye büyük katkı sağlayacağını belirtti.


Yemeğe Trabzon siyasetinin Ankara’daki temsilcilerini çağrılmasına rağmen sadece davete MHP Milletvekili Koray Aydın’ın katılması da dikkat çekti. Aydın esnafın yanında olduklarını söyleyenlerin Ankara buluşmasında bulunmamasının taktirini esnafa bıraktığını belirtti.



Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara, Trabzon’un her bir alandaki var olma mücadelesine destek olduklarını, esnafın sıkıntılarını her platformda dile getirmeye kararlı olduklarını da belirtti. Kara, Ankara buluşmasına sadece MHP Milletvekili Koray Aydın’ın katılmasını iktidar ve diğer muhalefet partisi milletvekillerinin katılmamasını yorumlarken “ Biz davet ettik. Gelenin de gelmeyenin de gönlümüzde yeri var” dedi…

KAYNAK: