Kütahya Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Fatma Şahin, "Yaptığımız siyaset tarzı çok net, çok şeffaf, milletimizle beraberiz. Birilerinin de bir kötü niyeti varsa, bu suçun ortaya çıkması hukuk devleti açısından çok önemli" dedi.

Şahin, "AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, polisin de içinde bulunduğu bir çetenin kendisini dinlediğini söylüyor ve hedefte sizin de olduğunuzu belirtiyor. Bu konuda ne diyorsunuz" şeklindeki soru üzerine;

"Şamil Bey bu konuyu bana söyledi. Biz de İçişleri Bakanımızla konuştuk. Emniyet müdürümüz kendi talep etti müfettişi. Bu ülkede dinlemelerin nasıl olacağı çok belli, hukuk devletiyiz. İsteyen istediğini dinleyemez. Bu suçtur. Bunun gereği yapılır. Gerekli müfettiş çalışması başladı. Sonuçların da takipçisi olacağız. Bu tür olayların farklı gruplar içersinde oluşmasını kabul edemeyiz ve gereğini yaparız.

Ama bunu da genellemenin, bütün emniyet teşkilatının içinde böyle bir şey varmış gibi genel bakışı da doğru bulmuyorum. Gaziantep bir barış ve huzur şehri, güvenilir bir valimiz var. Çok da güvenilir bir emniyet müdürümüz var. Emniyet müdürü kendi talep etti müfettişi.

Şu manada çok rahatız, sayın Başbakanımızla çıktığımız yolculukta özüyle, sözüyle bir, şeffaf, hesap verebilir, temiz siyaseti kendimize şiar edindik. Hiçbir zaman 'beni dinlediler mi' demedim, bunun karşılığında ne olur diye de hiç rahatsız olmadım. Çünkü yaşantımız, yaptığımız siyaset tarzı çok net, çok şeffaf, milletimizle beraberiz. Birilerinin de bir kötü niyeti varsa, bu suçun ortaya çıkması hukuk devleti açısından çok önemli" diye konuştu.