Son yıllarda iş sağlığı ve güvenliği açısından da işletmelerde ihtiyaç duyulan ilk yardım eğitimi almış kişilerin bulunması oldukça önem arz etmektedir.

İlk yardımın öneminin daha da artmasıyla birlikte artış gösteren ilk yardım eğitim merkezi de eğitimin doğru tekniklerle hangi probleme nasıl yaklaşılacağını profesyonellikle kişilerin bilgisine sunmaktadır. Genel ilk yardım bilgileri, temel yaşam desteği, hava yolu tıkandığında ilk yardım, bilinç bozuklukları, kanama, şok ve göğüs ağrısı, acil taşıma tekniği, böcek sokması ve daha günlük hayatta karşılaşılabilecek pek çok konu için ilk yardım eğitim merkezi kursları ile bireylerin bilinçlenmesini sağlamaktadır.

Özellikle temel yaşam desteği eğitimlerinde erişkinlerde, çocuklarda ve bebeklerde temel yaşam desteği olmak üzere 3 farklı kategori de eğitim verilmektedir. Günlük hayatta abiden olabilecek durumlara karşı ilk yardımın eğitimini alarak olası risklerde büyük bir soğukkanlılıkla aldığınız eğitimlerin gereklerini yaparak hayat bile kurtarmanız mümkün.

İstanbul gibi büyük bir şehirde özellikle terör olayları ve doğal afetler gibi durumlara karşıda ilk yardım bilincinin hemen her bireye aşılanması büyük fayda sağlayacak.

İlk yardım kursu sonunda sağlık bakanlığı onaylı ilk yardım sertifikası elde etmekle birlikte ömür boyu yaşamın her anında çevredeki kişiler için bilinçli bir müdahale yapabilecek düzeye gelinebilmektedir. Eğitim düzeyi kalitesiyle yaşamınız boyunca aldığınız eğitimlerin doğru ve bilinçli kullanımını sağlayarak hayat kurtarmaya yardımcı olacağınız ilk yardım İstanbul ilk yardım eğitim merkezi tarafından tam donanımlı olarak kursu tamamlamanız sağlanmaktadır.

İl sağlık müdürlüğü tarafından gönderilen eğitmenlerle eksiksiz bir eğitim almanın sonunda edineceğiniz sertifikalarınız gerek işletmede gerekse günlük yaşantınızda pek çok faydasını gösterecektir. Yaşamın her anında olası her türlü tehlike ve olumsuz duruma karşı artık çok daha bilinçli yaklaşabilirisiniz. Ayrıca aldığınız kurs eğitimleri sonunda edineceğiniz sertifikalarınızı bilgilerinizi unutmamanız açısından belirli yıllarda yeniletmeniz gerekecektir. Bu sayede hem aldığınız ilk yardım eğitimlerini yenilemiş olacak hem de her zaman tekrar gerektirmeyen durumlarda aldığınız eğitimi akılda daha kalıcı hale getirebilirsiniz.

İşletmeler için eğitim programı olarak da vermiş olduğumuz hizmetlerimizde dilerseniz kurumsal bir firma olarak çalışanlarınıza kendi yerlerinde eğitim verilmesini sağlayabilirsiniz. İşletmenizde iş güvenliği açısından da bilinçli hareket edilmesine imkân tanıyacak eğitimler olası işletme kazalarını da en aza indirebilecek.

İş yerinde çalışırken işletme için ihtiyaç duymasanız bile günlük yaşantınızda aileniz, çevrenizdekiler veya kendiniz için mutlaka ilk yardım kursu almanız faydanıza olacaktır. İnsanın olduğu her yerde olası tüm riskleri ve kazaları göz önünde bulundurarak konunun uzmanından eğitim almak yeri geldiğinde olumsuz durumları hayat kurtarmaya varan güzellikleri yaşamanıza imkan tanıyacak.

Yaşamın çeşitli dönemlerinde bulunduğumuz hemen her ortamda kaza ve hastalanma riski olması bilinçlenmeniz gerektiği anlamını da taşımaktadır. İlk yardım merkezi alanlarında ilk yardımın en doğru tekniklerle bilgilerinize sunulması yaşamınızın geri kalanını artık çok daha bilinçli davranışlar sergileyerek geçireceğiniz anlamını taşımaktadır. Bir hastalanma, kaza veya yaralanma gibi durumlarda birine yardım etmenin güzelliğini de yaşayacağınız ilk yardım kursu ile özellikle iyileşme sürecinin kısalmasına destek olabilirsiniz. Bir hayat kurtarmanın kendi elinizde olduğu bilinciyle eğitimlere ara vermeden bilgileri eksiksiz olarak almanız ihtiyaç halinde uygulamanın da güzelliklerini yaşamanıza imkan tanıyacak.

Detaylı bilgi için İstanbul ilk yardım eğitim merkezi ile iletişime geçerek gerek bireysel gerekse kurumsal işletmeniz için çalışanlarınıza özel bir eğitim programından faydalanarak bilgi sahibi olabilirsiniz.