Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi bilinçsizce yapılan alışverişlerdir. Tabi ki profesyonel bir internet kullanıcısı olmanız da dolandırılmayacağınız anlamına gelmemektedir. İnternet ortamında dalgınlıkla tıkladığınız herhangi bir link, ilginizi çeken bir resim bile tüm bilgilerinizin çalınmasına neden olabilir. Bu tür tehlikelerin önüne geçebilmenin en bilinen yöntemi ise sürekli olarak bildiğiniz sitelerde dolaşıp alışverişinizi tamamlamanızdır. Her alışverişi kredi kartı yerine bankanızdan alacağınız sanal kart ile, alternatif kartlar olan Astropay, Otopay veya Paykasa gibi ön ödemeli kartlar ile alışverişinizi tamamlamanız olacaktır.

                Peki bu kartların kredi kartından farkı nedir?

Bankanızdan alacağınız sanal kart sayesinde kartınızın limitini kendiniz belirlersiniz. Gerçek kredi kartı yerine sanal kartınızın bilgilerini verirsiniz. Alternatif olarak Astropay, Otopay veya Paykasa gibi kartlarda ise standart limitler ve kart bilgileri ayrıca mevcut olduğundan dolayı yine kredi kartı bilgilerini vermek zorunda kalmazsınız.

Burada sizlere ön ödemeli kart olan Astropay’ ı tanıtacağız.

Astropay’ın ayrıcalıklarıyla tanışın!

İnternette alışverişin hızlı bir şekilde artmasıyla birlikte farklı ödeme yöntemleri de ortaya çıkmıştır. Eğlence ve birçok alışverişlerinizde kullanabileceğiniz Astropay Card ile alışverişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Astropay alırken tek dikkat etmeniz gereken şey, nereden alacağınız olmalıdır. Çünkü dolandırıcılar bu sektöre de el atmışlardır. İlk defa Astropay alıyorsanız alacağınız siteden yüksek miktarda Astropay almanızı tavsiye etmiyoruz. Birkaç defa alışveriş yaptıktan sonra güven sağlayan sitelerden sürekli olarak alışveriş yapabilirsiniz.

Astropay aldığınızda tıpkı kredi kartında olduğu gibi size bir kod, son kullanma tarihi ve güvenlik şifresi verilmektedir. Bu kodu tek bir sefer kullanabilirsiniz. Kullandığınız kod bir daha işe yaramayacaktır.

Astropay’ı Nereden Temin Edebilirsiniz?

            Astropay’ı birçok siteden satın alabilirsiniz. Tabi ki bu sitelerin ne kadar güvenilir siteler olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bir de fiyatlarını göz ardı etmemelisiniz. Çok ucuza Astropay satan sitelerden uzak durmalısınız. Çünkü bu sitelerin dolandırıcı olma ihtimali yüksektir. Size Astropay satın alacağınız bir site önerebiliriz. Astropaybayii.net sitesinden dilediğiniz miktarda Astropay’ı güvenle alabilirsiniz.