Teknolojinin hızla gelişmesi ile duvar kağıdı modelleri en üst seviyelini yaşamaya başladı ve sanki deniz, gökyüzü evlerimizin ilerine kadar girdi. Sizlerde kendi evinizde bir değişiklik yapmak isterseniz bu ilginç duvar kâğıdı modellerini tercih edebilir ve evinize ayrı bir derinlik kazandırabilesiniz. En son 90 ve 80 yıllarda kullanılan ve daha sonra yerini saten boya fabrikalarına bırakan duvar kağıtları artık çığır açma niteliğini kazanmış durumda.

Temizlenen dokuları ve hoş görüntüleri ile sizlerde kendi evinizin salanlarına, yatak odalarınıza hatta çocuk odalarınıza bu renkli ve desenli kâğıtlardan edinebilirsiniz.  Yok ben daha farklı bir duvar dokusu tercih ediyorum diyorsanız o zaman bizlerin sizlere tercihi her zaman kendi istediğiniz bir resminizi kendi evinizin bir duvarına büyük boy yaptırmanız olacaktır diyoruz. Sizler sadece bu kâğıtları almaya giderken bir uzman tavsiyesinde gitmenizde her zaman fayda vardır.

İstediğiniz firmanın ofislerini ziyaret edebilir ve sizlere sunulacak olan değişik renkli ve modeli,  3 boyutlu bu şık duvar kâğıtlarından birini tercih ederek evinizi daha renkli ve şık hale getirmek sizlerin elinde olan bir olay, üstelik mobilyanız ile uyumlu olacak bu kağıtlar inanın evinizden sizleri bir daha dışarı çıkmak istemeyecek ve en tatlı ve keyfili zamanı evinizde yaşayacaksınız.

Ev Dekorasyonu

Ev dekorasyonları artık hayatımızın bir parçası konumunda ve evlerimizi güzelleştirmek için bizlerde büyük paralar harcamaya başladık. Oysa ufak tefek değerler ile evlerimizi her zaman çok şık bir hale getirebilir ve fazla para harcamadan çok şık bir eve sahip olabiliriz. Yatak odalarını, misafir odamızı ve geniş giriş hollerin çok şık yaparak evimizin kendi hikâyesini kendiniz yazabilir ve evlerimizin nefes almasını sağlayabiliriz.

O zaman gelin önce yatak odasında başlayalım ve romantik bir yatak odası için bizlerin nelere ihtiyacı olduğun görelimi. Her zaman yatak odaları softa renkler tercih edilir ve perdelerde onlara göre romantizm kokacaktır. Yerlerde kocaman minderler ve yatak örtüsü keza her zaman yatağın üstünde olmalıdır. Artık evlerde öyle büyük halılar kullanılmadığı için küçük halılar yerlerde kâfi gelecektir. Yatak odası lambaları her zaman loş olmayı ve odaya ayrı bir anam katmalı diye düşünüyoruz.

Duvarda seçilen resimler ve boyalar her zaman sizlerin tarzını yansıtmayı aynı zamanda odalar boğucu renklerde olmamalı. İsterseniz tavanda gergi tavan kullanabilir isterseniz bir duvarınızda üç boyutlu kendi hoşunuza giden bir resmi kullanabilirsiniz. Ama her zaman ferah olmayı tercih edeceğinizi düşünüyor ve yatak odası mobilyalar genele de her zaman beyaz renkte olur diyoruz sizlerde mobilyanızın renklerine göre uyumlu desenler ile kendi dünyanızı yansıtabilir ve kendi yatak odanızda kendi dünyanızı çok rahat yaratabilirsiniz.

İstanbul Manzaralı Duvar Kağıtlarımızı İncelemek İçin;

http://www.ayzun.com/istanbul-duvar-kagitlari-p1-kat65.html