İşte Benim Stilim TV8 ekranlarının çok beğenilen moda yarışması oldu. 19 Şubat Cuma gecesi ise yeni bir eleme gecesi ile hayranlarının karşısında ekranlarda olacak. 19 Şubat eleme gecesinin konusu ise "Bir Zamanlar 60’lar,70’ler,80’ler,90’lar olacak. 18 Şubat Cuma gecesi yani dün gece İşte Benim Stilim yayınlanmamıştı. Yayın akışından kaldırılan yarışma için TV8 yönetiminden yazılı bir açıklama geldi. İşte Benim Stilim neden yok, işte benim stilim neden yayınlanmadı sorusunun cevabı haberimizde, takipte kalın. 19 Şubat eleme gecesinde kim elendi.


Moda sektörünün ileri gelenlerinin jüri üyeliği yaptığı konsept yarışma İşte Benim Stilim adeta Nurella lakaplı Nur Yerlitaş ile özdeşleşti. Hatta bir ara yarışmadaki jüri üyeliğinden ayrılan Nurella, bir süre ekranlardan uzak kaldı. Fakat Nurella'nın İşte Benim Stilim'den ayrılmasından sonra reyting kaybı yaşayan Acun Ilıcalı yönetimindeki TV8 kesenin ağzını açtı ve Nur Yerlitaş ile tekrar anlaşma sağladı. Tekrar İşte Benim Stilim jüri üyeliğine dönen Nurella bir süre daha ekranlarda şuh kahkahasını atmaya devam ececek. Her cuma heyecanla eleme gecesini ve İşte Benim Stilim'den kimin eleneceğini merakla bekleyen seyirciler için saat 22:45 te TV8 ekranlarının başında olacaklar.

İşte Benim Stilim yarışmasının neden 18 şubat cuma gecesi yayınlanmamıştı. Tv8'in patronu Acun Ilıcalı, Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle yarışmanın dün geceki yayın akışından çıkarıldığını ifade etti. Böylesine üzücü durumlar ülkemizde yalanırken eğlence programı yayınlamanın şehitlerimize ve ülkemize haksızlık olacağını belirten Acun Ilıcalı, İşte Benim Stilim yeni bölümünün 19 Şubat Cuma gecesi yayınlanacağını açıkladı.

İşte Benim Stilim 18 Şubat gecesi yayından kalkınca hayranları yarışmanın yayından kalktığı izlenimine kapılmıştı. Ancak bugün takip ettiğimiz TV8 yayın akışında İşte Benim Stilim yeni bölümünün 19 Şubat Cuma gecesi yayınlanacağı görülebiliyor.

İşte Benim Stilim 19 Şubat Kim Elendi

Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim Yeni Sezon” 19 Şubat Cuma akşamı “Eleme Gecesi” ile TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor. Eleme Gecesi’nin bu haftaki konuğu; Rafet El Roman...Rafet El Roman’ın konuk olduğu “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile yarışmacılardan kim elenecek? Konsept; Bir Zamanlar 60’lar,70’ler,80’ler,90’lar. Yarışmacılar, her gün verilecek konseptlere uygun giyinecekler, ünlü konuklar eşliğinde yapılacak eleme gecelerinde büyük heyecan yaşayacaklar. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi” 19 Şubat Cuma TV8’de.