Soğuk havalar yaklaşıyor , modayı yakından takip eden kadınlar şimdiden 2015 sonbahar kış sokak modası trednlerini ve kombinlerini araştırmaya başladılar bile.. Soğuk havalarda hem rahat hemde dikkat çekici şıklığınızı ortaya çıkaran stil önerileri arıyorsanız galerimizde hazırladığımız 2015 sonbahar bayan deri ceket modelleri ve kombinlerini kesinlikle size ilham verecektir. Sonbahar kış aylarında sokak modasında önemli kombin parçaları arasında yer alan kadın deri ceket modelleri , özellikle bu sezon bir çok farklı renk ve model ile farklı ve etkileyici kombinler ile karşımıza çıkacak.

2015 / 2016 Sonbahar Kış Aksesuar Trendleri Neler ?

Modayı yakından takip eden kadınlar yeni sezon trendleri kadar , 2015 / 2016 sonbahar kış aksesuar trendleri araştırmalarına başladılar bile. Sonbahar modasında öne çıkan aksesuar modelleri neler , öne çıkan trendler ve sokak modasında sıkça göreceğimiz en şık aksesuarları yazımızda bulabilirsiniz. Aksesuarlar tarzı tamamlayan en önemli detaylar , özellikle 2015 – 2016 sezonu aksesuarların oldukça öne çıkacağı bir sezon , önümüzdeki sezonlar takılar kadar bir çok aksesuar sonbahar kış modasına hareket katacak , dikkat çekici ve şık tasarımlardan oluşuyor.. Yakın zamanda modaya yön veren dünyaca ünlü markaların 2015 – 2016 sonbahar kış koleksiyonlarında elbiseler kadar dikkat çeken aksesuarlar bu sezon nelerin trend olacağını ve sokak modasında hangi aksesuarlar ile elbiseler uyumlu açıkça göstermiş oldu. Bir çok farklı stil ve aksesuar sonbahar kış sezonunda bizleri bekliyor diyebiliriz , büyük taşlı ve dikkat çekici gösterişli kemerler , renk renk dirseklere kadar uzanan şık eldivenler , bohem ruhuna hitap eden büyük kolyeler ve kolyeler ve yine şık elbiseleri tamamlayacak olan broşlar sonbaharın öne çıkan aksesuar trendleri arasındalar.

Sonbahar Modası : Salaş yün hırkalar !

Şuan bunaltıcı sıcaklar için kombin fikirlerine yoğunlaşmış bulunuyoruz , ancak serin havalar çok yakında kapımızı çalacak ve sonbaharın serin akşamları için trend parçaları ve kombinleri şimdiden sizlerle paylaşmak istedik.. Bu sezon serin havalarda yanınızdan asla ayırmamanız gereken trend parçalar arasında salaş yün hırkalar yer alıyor. 2015 sonbahar odasında karşımıza farklı renk ve desenler ile çıkacak olan uzun salaş yün hırka modelleri , içinizi ısıtacak tasarımlar ile birbirinden güzel kombinlere imkan sunan parçalar arasındalar. Sonbahar renkleri arasında yer alan bu sezon bir kıyafette karşımıza çıkacak en güzel kahve tonları birbirinden şık ve rahat yün hırka modelleri ile karşımıza çıkacaklar.

Sonbahar Kış Modası Diz Üstü Çizmeler 2015 / 2016

Eğer yaza güle güle demenin vakti azaldıysa, o zaman mümkün olduğunca güzel sonbahar kış 2015 2016 moda trendlerini incelemeye başlayabiliriz. 2015 2016 uzun diz üstü çizme modelleri ve kombin önerileri ilgili harika bir liste hazırladık. Sonbahar Köşemizi bu rahat ve ilham verici diz üstü çizmeleri inceleyerek başlayabilirsiniz. Diz üstü çizme modelleri olmadan gelecek sonbaharda kesinlikle çarpıcı görünüm yaratmak mümkün olmayabilir . Uzun diz üstü çizme modelleri 2015 2016 sonbahar kış modasında şık ve rahat çeşitleri ile geliyor.

Sonbahar Kış Ayakkabı Trendleri 2016

Modayı yakından takip edenler kadınlar , sonbahar kış ayakkabı trendleri merak edilenler arasında yer alıyor , ayakkabı tutkunları için hazırladığımız galerimizde 2015 – 2016 sonbahar kış ayakkabı trendleri farklı ve ilginç tasarımları ile oldukça dikkat çekici tasarımlardan oluşuyor.. Ünlü modacıların sonbahar kış sezonu için hazırladığı ayakkabı tasarımları ile fazlasıyla dikkat çeken modeller diyebiliriz , ünlü modacılar yeni ayakkabı tasarımlarında adeta sınırları zorlayan , farklı ve iddialı tasarımlara imza atmış durumdalar. Son bahar kış alışverişlerini yapmadan sonbahar kış ayakkabı trendlerini mutlaka incelemenizi öneriyoruz…

Tüylü Ayakkabılar

Tasarımları oldukça dikkat çeken sonbahar kış ayakkabı modelleri arasında yer alan tamamı tüylü ayakkabılar sezonun trend tasarımları arasında yer alıyor. Ayakkabıyı tamamen saran farklı renk alternatifleri bulunan sonbahar kış tüylü ayakkabı modelleri sezonun en fazla ses getirecek tasarımları arasında yer alıyorlar..

Tayt Çizmeler

Bildiğiniz gibi geçen sezon diz üstü bayan çizmeler oldukça trend ve rağbet gören tasarımlar arasında yer alıyordu , 2016 sonbahar kış ayakkabı trenleri arasında daha dar ve tayt vari tasarımları ile ile dikkat çeken diz üstü bayan çizmeler farklı renk seçenekleri ile sonbahar kış sezonunda öne çıkacak modeller arasında yer alıyorlar.. Daha çok deri yerine rugan ve parlak malzemelerin öne çıkacağı tayt çizme modelleri etkileyici ve dikkat çekici tasarımları ile büyük ilgi görecek ayakkabı modelleri arasındalar.

Kadife ayakkabı modelleri

Son dönemlerde hızlı yükselişi ile dikkat çeken kadife trendi , 2016 sonbahar kış ayakkabı modasında kendini gösterecek gibi görüyor. Hemen her renk bayan ayakkabılarında kadife modeller 2016 sezonunda trendler arasında yer alıyor. Çizmeler , botlar ve topuklu ayakkabılarda renk renk kadifeler kış sezonun öne çıkan bayan ayakkabı modelleri arasında yerlerini aldılar..

Yılan derisi tasarımlar

Yılan derisi çanta modellerinden sonra sonbahar kış sezonunda öne çıkan trend bayan ayakkabıları arasında çok renkli yılan derisi tasarlanmış ayakkabılar oldukça dikkat çekici ve iddalı modeller arasında yer alıyorlar. Birden fazla desene ve renge yer verilen 2016 ayakkabı modelleri , renkli tasarımları ile sezona renk katacak ayakkabı modelleri arasında yer alıyorlar. Kaynak : kadinvetrend.com