Eşlerin, sevgililerin, iş yerinde çalışanların veya hayatımızda diğer etkileşimde bulunduğumuz kişiler tarafından kandırılmalarınıza son veriyoruz. Casus telefon ile tüm alanlarında başınıza gelebilecek olan muhtemel kandırılmalardan uzak kalacaksınız. Bu noktada aklınıza yasal sorumluluklardan ve gerekli izinler olmadan yapılan dinlemeler gelebilir. Evet; yasal olarak büyük sorumluluk altına girilecek olan kamusal öneme sahip olan kişilerin dinlenmesi büyük bir suçtur. Kimse kamusal değere sahip olmuş bir kişiyi kendi menfaati için dinlemez. Bu amaçla yapılan dinlemelerde amaç genel olarak elde edilen bilgilerin üçüncü taraflar ile paylaşılması veya şantaj amacı ile kullanılmasıdır. Fakat bizim bahsettiğimiz durum ise sadece saf duygular ile ilişki yaşayan sevgililerde ortaya çıkan kandırılmaların ortaya çıkması, ailelerin saadetini koruması bakımından yapılan dinlemeler gelmektedir.

    Telefon dinleme uzun yıllardır kullanılan yöntemlerin arasında yer almaktadır. Şüphelenilen bir durumda rahatlıkla başvurulan yöntemin başında telefonlar gelmektedir. Mobil telefon firmaları da bu anlamda üretilen telefonlar ile casus telefon özelliğini devreye sokmuştur. Hazır yazılım yüklü olan telefon yanında program satın alınarak da casus telefon yazılımı kullanılmaktadır. Bu işlemlerde ise dikkatli olmak çok önemli bir detay olmaktadır. Büyük şüphe olmadan her hangi bir kişiyi dinlemeniz sizi vicdanen rahatsız edebilir. Olayların sonucunda yüzde seksen üzerinde şüphe gerçekleşmesin de bu durumu netlik kazandırmak amacı ile dinleme yapılabilir. Ama keyfi olarak yazılım alınarak bir kişiyi veya alanı dinlemek yersiz ve onaylanmayacak bir durum olacaktır. Alan dinlemeleri bir nevi ortam dinlemesi olarak açıklanabilir. Telefonların gelmiş oldukları üstünlük seviyesi rahatlıkla ortamın tamamında gecen konuşmaları belli bir merkeze gönderebilmektedir. Bu merkeze ses gönderilmesinde ise, ses netliği artırılmakta ve araya karışmış olan insan sesi dışı sesler arındırılmaktadır. Süzgeçten gecen ses kalitesi ile net konuşma ortaya çıkmaktadır. Casus telefon yazılımları bu anlamda özelikse bakımdan ayrılmaktadır. Onlarca hatta yüzlerce yazılım bu sektörde yerini almaktadır. Genel olarak özelikleri bir birlerine benzemektedir. Her türlü telefon dinleme yazılımı bulunur mu? Şeklinde bir soruya ise verilebilecek cevap hayırdır. Bu noktada sizlere evet şeklinde verilecek cevaplarda gerçeklilik aramanız yanlış olacaktır. Androit ve ios özeliklere sahip olan telefonlar ile dinleme yapmak mümkün olmaktadır. Bu özelikleri bulunan her marka telefon rahatlıkla dinlenebilir.

     Özelik unsurları bakımından cihaza özel telefon dinleme programı daha üstün hizmetler sunmaktadır. Her markaya uyarlana yazılımlarda, özeliklerini desteklemeyen diğer telefon yazılımı yer alabilmektedir. Mesela Samsung casus telefon yazılımında elde edilecek başarı Nakia markasında aynı verimi vermeyebilir. Burada marka kıyaslamasından daha ziyade yazılımın farlı olmasından kaynaklana sorunlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle telefon dinleme programı satın alırken özeliklerin uyumlu olduğu modelle veya modelin uyumlu olduğu yazılımı almak gerekmektedir. Alınmış olan yazılım, dinlemek istenen yakın kişinin telefonuna yüklenmesi gerekmektedir. Sistem yüklenmesinden sonra hemen devreye girmektedir. Bu sayede beklemek veya tekrar güncelleme şeklinde bir derdinizde ortadan kalkmaktadır.

    Güvenli firmalardan yazılım veya casus telefon almak ise işin en dikkat edilmesi gerenken noktası olmaktadır. Telefon firmalarının bazıları Uzak Doğu ülkelerinden yazılım, telefon dinleme programı veya casus telefon getirmektedir. Lisanslı ürün olarak sundukları bu cihazların garantisi de verilmektedir. Fakat ürün tesliminden ve ücret alınmasından sonra ise bu kişilere ulaşmak mümkün olmamaktadır. Kısa süre sonra cihaz çalışmaz veya yazılım görevini yapmaz hatta yazılım yüklendiği telefonu kullanılmaz hale dönüştürmektedir. Bu noktada verilen paranın yanında elde olan telefonunda çöpe gitmesine neden olmaktadır. Bu tarz durumlarla karşılaşmamanız için sizlere sadece www.casus-telefondinleme.net adresini önerebiliri. Firma tek lisanslı casus telefon programı ve casus telefonu satılan şirket olarak, sektörün ilk sırasında yer almaktadır.