53 yaşındaki kamu emeklisi Ragıpoğlu jandarmada ifade vermezken Cumhuriyet Savcılığı'nda verdiği ifade de sadece tartıştığı kardeşi Ahmet Ragıpoğlu'nu öldürdüğünü hatırladığı kaydedildi. Anne ve kız kardeşlerini öldürdüğünü ise hatırlamadığını ileri sürdü.

SAYAÇ İÇİN İMZA İSTEDİ
Ragıpoğlu, savcıya verdiği ifade de pişman olduğunu belirterek olayı anlattı. Ragıpoğlu, "Mahalledeki babaevimizi kardeşler arasında böldük. Elektrik sayacının bulunduğu kısım kardeşim Ahmet'in tarafında kaldı. Kendi tarafıma elektrik atmam gerekti. Elektrik sayacının olmadığı kısma sayaç alabilmek için müracaat ettik. Söz konusu yere sayacın alınabilmesi için kardeşlerin imza atması gerektiğini öğrendim" diye konuştu.

TARTIŞMADA KENDİNİ KAYBETMİŞ
Elektrik sayacı için kardeşi Ahmet'le konuştuğunu ancak küfürlü cevap aldığını ileri süren Ali Ragıpoğlu, "Sana burada kimse imza vermez" diyerek beni kovdu. Kendimi kaybettim. Ben de sinirlenerek odamdaki tüfeği aldım, fişek koyup ateş ettim. Sonrasını hatırlamıyorum. Pişmanım" dedi. Öte yandan cenazeler dün Sürmene'de toprağa verilirken Elmas Ragıpoğlu'nun cenazesinin Samsun'a nakledildiği öğrenildi.