Hemen Keskin Nişancı filminin özetini geçeyim film tamamiyle Amerikan milliyetçiliğiyle hazırlanmış, Amerika'nın bütün yaptıklarının kutsal ve mantıklı olduğunu öne süre bir film işte bu kadar. 

Amerika'nın düşmanlarını ise terörist, insanlığın dışına çıkmış birer hayvan olarak öne sürerek onlarla savaşmanın aslında iyi bir şey olduğunu insanlara empoze etmeye çalışan bir film kesinlikle. Ve işin daha da kötü tarafı Oscar'da bu tür filmlere destek sağlıyor, bu sene o kadar güzel filmler varken bu filmi aday yapması çok acı değil mi? 

Ve filmde savaşı kötü bir şeymiş gibi göstermekten ziyade "pisliklerden" temizleme işlemiymiş gibi göstermesi filmin evrenselliğini düşündürtüyor insana. Örnek olarak Fury filmi bana göre savaşı gerçekten mükemmel anlatan bir filmdi, savaşın yaşattığı her duyguyu size de yaşatıyordu acısını, dramını herşeyini fakat Keskin Nişancı filminde bu duyguyu bulamadım yada hissedemedim. 

Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler oyunculuk konusunda gerçekten Bradley Cooper iyi iş çıkarmış diyebilirim o konuda herhangi bir sıkıntı görmedim şahsen. 

Filmi eğer sinemada izleyemediyseniz üzülmeyin Filmİndiriyoruz.Biz üzerinden son hız ve ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Witcher 3 Torrent