Bünyesinde, Stride Rite, Crocs, Sperry To-Sider, Sebago, Salomon, Merrell, Stonefly, Teva, Lafuma, Keen, Birkenstock, Keds, Onitsuka Tiger gibi dünyada ayakkabı modasına yön veren onlarca markayı barındıran TakaTuka.com, yeni sezon ve indirimli ayakkabı modellerini de tek bir platformda sunuyor.  

TakaTuka.com, havaların soğumaya başlamasıyla mağaza mağaza dolaşmak istemeyenler için CAT ve Harley Davidson bot/çizme modellerinin geniş ürün seçeneklerini de bir arada sunuyor. Özellikle bot kavramında bir kült marka olan ve motorcuların özgür ruhunu tarzına yansıtan Harley Davidson bot/çizme modelleri, yeni sezon ürünlerinde sunduğu sıra dışı tasarımlarıyla asi ruhunu stiline yansıtmak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yeni sezon bot ve çizme modellerinde anında 20 TL indirim kuponu sağlayan TakaTuka.com, ziyaretçilerine ilk kayıt olduklarında 10 TL, arkadaşlarını da siteye getirenlere ise ekstra bir 10 TL hediye ediyor.
Sporu yaşam biçimine dönüştürenlerin en büyük ihtiyaçlarından olan spor ayakkabılar için de, geniş alternatifler sunan TakaTuka.com, özellikle koşu ve yürüyüş sporları için sunduğu Asics ve Skechers markaları ile sporun en konforlu halini vadediyor. Renkli tasarımıyla enerjinizi stilinize yansıtmanıza olanak sunan Asics, modellerindeki esnek taban yapısı ve her adımda oluşan şok darbelerini emen özel teknolojisi ile sporu keyfe dönüştürüyor. Ayakkabı çeşitlerinde çocukları da unutmayan TakaTuka.com, Türkiye’nin en geniş çocuk ayakkabıları ürün segmentini sunan online alışveriş sitesi olma özelliğini de taşıyor. Şık tasarımları ve rahat yapıları ile dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan New Balance’ın çocuk ayakkabı modellerini de minik ayakkabı severlere sunuyor. Bunun yanında Stride Rite, Bobux, Robeez, Jessica Simpson gibi dünyaca ünlü çocuk ayakkabı markalarının geniş modellerini de bir platformda sunuyor.  

TakaTuka.com, plus ürünlerin yüzde 90’ında aynı gün kargo hizmeti sunarak sektörde bir adım önde yer alıyor. Bunun yanı sıra müşterilerine; sezon ürünlerinde ücretsiz kargo, farklı ödeme seçenekleri, ücretsiz 30 gün iade - değişim garantisi de sunuyor.