İddialara göre Sarı Lacivertli ekibin Trabzon'da kamp yaptığı otelin önünde futbolcularla fotoğraf çektirmek için bekleyen ve üzerinde, 'Karadeniz Teknik Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler' yazısı bulunan atkıları açan Fenerbahçeli öğrencilerin gazetelere yansıyan görüntüleri, bir grup bordo ? mavili taraftarların tepkisini çekti. Bu grup, sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarında Fenerbahçeli öğrencilerin ellerindeki atkı ile çekilmiş gazetelerde yer alan fotoğrafını yayınladı, altındaki yorumda da, 'Fotoğrafta işaret içerisine alınan şahısları kaldıkları evde - yurtta bulup öncelikle ellerindeki atkıları alan ve gerekli yaptırımı uygulayan ilk 5 arkadaşımıza, Üni-Ts Ankara olarak 2012-2013 sezonu kombinesi hediye edilecektir..! Yaptırım uygularken videoya alınması tek şartımızdır..!ö ifadeleri kullanıldı.

Facebook'taki bu paylaşımın altında profil fotoğrafında polis üniforması olan ve bilgilerinde İstanbul'da görevli olduğu belirtilen bir kişinin, 'İstanbul Taksim'deyim. Videoya alana benden iki gece Taksim eğlencesi. Şaka yapmıyorum. Kendi evimde misafir edip alemlere akacağızö ifadelerinin yer aldığı bir de yoruma da yer verildi.

FENERBAHÇELİ Ktü ÖĞRENCİLERİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Konunun basına yansımasının ardından Trabzon'da adliyeye gelen Fenerbahçe taraftarı 5 öğrenci, sosyal paylaşım sitesi üzerinden tehdit edildiklerini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sosyal paylaşım sitesinden indirdikleri konuya ilişkin görütüleri de savcılığa veren öğrenciler, okulda tehdit edildiklerini, sınavlara girmelerine izin verilmediğini ve can güvenliklerin bulunmadığın ileri sürerek şikayetçi olduklarını belirttiler.