61saat.com farkı ile bugün yapılan Kulüpler Birliği toplantısından çok özel haber.

Başkan Sadri Şener, 61saat.com’un yazarı Ali Savaş’a çok özel açıklamalarda bulundu. Kulüpler Birliğinde meydana gelen ilginç tartışmayı da anlattı.

Sadri Şener, Kulüpler Birliğinin kamuoyuna yapılan açıklamada Trabzonspor’un onurlu mücadelesinin etkin bir rol oynadığını belirtirken Etik Kurulu raporunu Kulüpler Birliğinde gündeme getirdiğini de belirtti.

Şener “Ben toplantının en kritik anında, Etik kurulunun raporunu gündeme getirdim. Şampiyonluk kupasını istedim..” dedi..

ŞENER’İN BU AÇIKLAMASINDAN SONRA NE OLDU
Başkan Sadri Şener Etik Kurulunun raporunu gündeme getirdiğinde Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç Şener’in sözünü keserek “Temcit pilavı gibi ikide bir bunu gündeme getiriyorsunuz..” diyerek ukalalaştı.
Bunun üzerine Şener, Ali Koç’a dönerek “ O sözünü geri al. Temcit pilavı bu ortamda söylenecek bir laf değil. Argo konuşma, argo söylemlerde bulunma” dedi.

Ali Koç’a Nevzat Şakar da sert çıktı ve Başkan konuşurken sözünü kesmemesini istedi ardından ise “Temcit pilavı” sözünü geri almasını istedi.

Ali Koç, Trabzonspor cephesinin bu sert müdahalesinin ardından özer diledi ve temcit pilavı sözünü geri aldı. Şener, toplantı tutanağına Koç’un “Temcit pilavı” sözünün geçirilmesini de istedi..

NİYE TOPLANDIK ANLAMADIK
Sadri Şener, Kulüpler Birliği'nin Federasyonun alacağı kararlarla ilgili olarak bugün yaptığı toplantının neden yapıldığını da anlamadığını belirterek “Bu kararları kendileri de alabilirdi” dedi..

ARTIK ÇOK YETERSİZ VE İRADESİZ
Sadri Şener 18 kulübün de Federasyonun yetersiz ve iradesiz olduğu kanaatine vardığını da belirterek “ 26 Ocak’ta ki genel kurula katılacağız. Katılıp orada da Etik Kurulu raporunu gündeme getireceğiz, Ali Koç, bakalım orada nasıl bir terim kullanacak onu da orada da göreceğiz…” dedi..