FETÖ'CÜ Cuntanın hedeflerinden biride dün akşam saatlerinde TBMM oldu. TBMM’ye tankların yürümesine dakikalar kala duruma TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu el koydu.

MECLİS’E TANK SOKMAYAN O ADAM
 
FETÖ'CÜ Cuntanın hedeflerinden biride dün akşam saatlerinde TBMM oldu. TBMM’ye tankların yürümesine dakikalar kala duruma TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu el koydu. Ailesi ile yemek için Beştepe’de bulunan Neziroğlu, silah sesleri üzerine  lokantayı oğlu ile birlikte hızla terk ederek TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın  konutuna gitti.
 
MECLİS’İN GİRİŞLERİNE OTOBÜSLERİ YERLEŞTİRDİ

İrfan  Neziroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahramanı konutundan alarak Meclis’e getirdi. Meclis’e gelen Neziroğlu’nun ilk işi personel taşımakta kullanılan otobüsleri Çankaya, Dikmen ve Güvenlik kapılarına çektirerek, yolları kapatmak oldu. Ayrıca bu sırada Destek Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Şemsettin Kılınç da oğlu ile birlikte TBMM’ye gelerek çalışmalara destek verdi.  Polis de uyarı üzerine alarma geçti. Tanklar Meclis’in kapısına dayanırken, alınan önlemler ve kurulan bariyerler  nedeniyle TBMM’ye giremedi. Bunun üzerine devreye uçaklar ve helikopterler girdi.
 
ALLAH’A VERDİ ALLAH ALACAK

Meclis Başkanı İsmail Kahraman da TBMM’de oturumu açmadan önce polislere ölümleri pahasına Meclis’i savunma emrini verdi. Polislere kısa bir konuşma yapan kahraman, “Canımızı Allah verdi, Allah alır. Öleceksek, burada hep birlikte vuruşarak öleceğiz” dedi.
Kahraman bu konuşmanın ardından TBMM’de oturumu açtı. Oturum sürerken, bu kez bir jet genel kurul salonuna yakın bir yeri bombaladı. Gelişme  üzerine Kahraman ve vekiller sığınağa indirildi.  
 
 
(AvazTürk)