Trabzon Belediye Meclisi Mart ayı toplantıları başladı.
Çalışmalarla ilgili söz alan Gümrükçüoğlu, Bahçecik'te yapımı tamamlanan 354 konutun kuralarının 4 Mart Pazar günü çekileceğini belirterek, TOKİ ile gerçekleştirecekleri 388 konutluk diğer bir projenin tüm hazırlıklarının da tamamlandığını bildirdi.

Akyazı Spor Kompleksi dolgusunun Ağustos ayında bitirileceğini bildiren Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Akyazı'da dolgu çalışmalarının normal programda 2013 yılının Ağustos ayında tamamlanması gerekiyordu. Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'nin mahkemeye vermesiyle ortaya çıkan 7 aylık bir zaman kaybına rağmen, Akyazı'da dolgu çalışmaları 2012 yılının Ağustos ayında tamamlanacak. Bu proje ile sporda zirve bir kent olan Trabzon, yeni spor tesisleri kazanacak. Futbolda ülkede önemli bir yıldız olan Trabzonsporumuz, maçlarını 40 bin kişilik UEFA standartlarında bir statta oynayacak. Bu projenin bölgemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, Milletvekili Faruk Nafiz Özak'a, TOKİ Başkanı Haluk Karabel'e teşekkür ediyorum."

Gümrükçüoğlu, kent trafiğini rahatlatmak için hazırladıkları Reşadiye ve Ayasofya kavşakları projelerinin de en geç Mart ayı sonuna kadar ihalelerinin gerçekleştirileceğini kaydetti.