Dinimizin beş temel esaslarından biri olan namaz, Allah’ a şükretmenin en güzel yollarından biri olarak ifade edilir. Sadece ibadet yönünden değil sağlık, temizlik ve iç huzuru yönünden de oldukça yararı olan namaz ibadetine başlamak ve duaları öğrenmek artık çok daha kolay.

Namaz öğreten diğer bir adıyla sesli seccade teknolojisi sayesinde duaları artık çok daha kolay bir şekilde öğrenebilir ve namaz ibadetinizi zorlanmayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Sesli Seccade Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Sesli seccade seti seccade, namaz kıldıran aynı zaman da ezan okuyan ses cihazı ve setin kullanma kılavuzunu içeriyor. Kullanımı oldukça kolay olan sesli seccadeyi namazını kılarken seccadenin üzerine koyduğunuz ses aparatı ile kullanıyorsunuz. Hangi vaktin namazı kılınacaksa o vaktin kayıtlı olduğu düğmeye bir kez tıklamanız yeterli. Sesli seccade o namaz vaktinin dualarını okumaya başlıyor. Tek yapmanız gereken ses aparatının söylediği duaları tekrar etmek. Böylece namazınızı hatasız bir şekilde ve kolayca kılmanız mümkün oluyor.

Sesli Seccadenin Faydaları
Sesli seccadeözellikle çocuklarınızı namaza özendirmek için oldukça faydalı. Namaz öğreten aparatı sayesinde çocuklarınıza sıkılmadan namaz kılmayı öğretebilirsiniz. Ayrıca sadece çocuklara değil namaza yeni başlayacak kişilere de çok büyük fayda sağlayan sesli seccade ile namaz öğrenmek çok daha zevkli. Sadece aparatı yanınızda taşıyarak gittiğiniz yerlerde normal bir seccadenin üzerine aparatı koyarak da kolaylıkla namaz kılabilirsiniz. Aparatın HD ses kalitesine sahip olması duaları çok rahat ve doğru bir şekilde duymanızı ve öğrenmenizi sağlar.

Sesli seccade bu yönden de çok büyük fayda sağlıyor. Seccade, sesli ve toptan seccade modelleri ile uygun fiyata kolaylıkla bulacağınız her türlü hac ve umre kıyafetleri ile Bilenler dünyanın her yerinde siparişlerinize açık. Bu muhteşem ürünlere http://www.bilenler.com.tr/toptan-seccade-modelleri-ve-fiyatlarisitesinden sahip olabilirsiniz.