Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Marmaris ziyareti sırasında, imza istediği kişinin bakan olduğunu öğrenince ''Vay Kralsın'' diyerek sarılan 11 yaşındaki Selahi Varol, sosyal medyada hakkında en fazla konuşulan kişilerden birisi oldu.

Marmaris'te yaşayan ilköğretim 4'üncü sınıf öğrencisi Selahi Varol, Bakan Suat Kılıç ile dün yaşadığı diyaloglar sayesinde üne kavuştu. Haber sitelerinde yayımlanan görüntülerinin ardından Selahi Varol, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki Türkiye gündeminde ilk 10'a girdi. ''Selahi Varol'' etiketi altında yorumlar yazan ve çocuğun bakanla diyaloglarının yer aldığı görüntüleri paylaşanlar, özellikle Selahi Varol'un öz güveni konusunda yorumlar yaptı. 

İŞTE O KRIP GEÇİREN GÖRÜNTÜ!

-''Oğlum Bak Git'e rakip, Marmaris'ten çıktı''-

Selahi Varol ile ilgili dikkat çeken bazı yorumlar ise şöyle:
''Selahi Varol yeni idolüm, bakanla mı konuşuyor, yoksa kendisi mi bakan belli değil.
Selahi Varol yarınlarımızın sahibi, özlenen genç. Küfürsüz, sempatik, içten, doğal, saygılı, taş atmayan, 'o ne öz güven o' kıvamında öz güvenli.
Hepimiz Selahi Varol'uz, hepimiz Marmarisliyiz.
Selahi Varol maşallah sana yahu, canavar gibisin. Alçak gönüllülüğüyle bakanı davet etti ya.
'Oğlum Bak Git'e rakip, Marmaris'ten çıktı. 'Evde börek var gel ye' diyen yeni medya fenomeni Selahi Varol.
Selahi Varol saflığın ve samimiyetin somut hali.
Selahi Varol'un olduğu yerde gelecek için hala umut var demektir.
Selahi Varol Başbakan olsa Obama'yı eve börek yemeğe çağırır, net. Öz güvenine kurban.
Keşke hep çocuk kalıp hayatı Selahi Varol tadında yaşamaya devam edebilseydik.
Boşuna söylemiyoruz bu yeni nesilde öz güven patlaması var diye. Selahi Varol asıl sen kralsın. Bu saatten sora biat ettik sana.''

-Bakan olduğunu öğrenince ''Kralsın'' deyip boynuna sarılmıştı-

Dün Marmaris Kapalı Çarşısı'nı ziyaret eden Bakan Suat Kılıç, bir pastanede otururken ilköğretim 4'üncü sınıf öğrencisi Selahi Varol'un imza istediğini geri çevirmemişti. Kendisine imza veren kişinin bakan olduğunu öğrenince büyük sevinç yaşayan Selahi Varol, ''Vay Kralsın'' diyerek Kılıç'a sarılmış ve bakanı evine börek yemeye davet davet etmişti.

Esnaf ziyareti boyunca Kılıç'ı takip eden çocuk, ''Sen bana bir iyilik yaptın, ben de sana yapmazsam mahcup kalırım. Hediye vermek istiyorum'' diyerek ısrarını sürdürmüştü.