Paykasa kart tanımının kısaca yapmak gerekirse ön ödeme sistemli online ödeme yöntemi olarak yapılabilir. Hepimizin bildiği gibi artık birçok ihtiyacımızı internet üzerinden karşılamaya şansına sahibiz. İnternet üzerinden satın aldığınız her şeyin ödemesini online bir şekilde yaparak hayatımızda hız ve kolaylık sağlıyoruz. Fakat güvenlik internet kullanıcılarının aklına takılan tereddütlerin olduğu en önemli konulardan bir tanesidir. Bu noktada internet ortamında çok alışveriş yapanlara ve güvenlik konusunda ince eleyip sık dokuyanlara önerimiz paykasa kart olacak.
Paykasa Kart İle İçiniz Rahat Olsun
Söz konusu bu kart sayesinde internet üzerinden yaptığınız bir ödemeyi çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yani kredi kart bilgilerini paylaşmadan paykasa kartının üzerindeki 16 haneli numarayı girerek hızlı ve kolay bir şekilde ödemenizi sağlayabilirsiniz. Yurtdışında çok uzun süreden beri kullanılan bu yöntem artık Türkiye'de de sık tercih edilmeye başlandı. Kısaca güvenli online ödeme sistemi olarak tanımladığımız paykasa ile kişisel bilgilerinizi kimse ile paylaşmadan güvenli bir alışveriş sağlayabilirsiniz.
Özellikle çok fazla güvenilir bulunmadığınız oyun sitelerinde bu kartı tercih edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey eğer anlaşmalı bir site iseniz kart üzerindeki şifreniz olan 16 haneli PIN girerek ödemeyi gerçekleştirmek.
Paykasa Avantajları
Avantajlarından bazıları her şeyden evvel kredi kartı bilgilerinizi kimseyle paylaşmayacak ve endişe içerisinde asla girmeyecek olmanız. Ayrıca bunun yanında internetten bir ürün alırken daha güvende hissedeceksiniz. Ödemeniz karşı tarafa anında iletilecek ve hızlı bir şekilde alışverişinizi tamamlamış olacaksınız.
Paykasa Nasıl Satın Alınır?
Farklı bakiyeler oranında müşterileri için satışa sunulan Paykasa kart https://www.netsiskart.com adresinde mevcut. Ön ödemeli kartlar içinde en çok tercih edilen bu kart ile binlerce farklı siteden alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Sağ alt kısımdaki canlı müşteri temsilcisi ile bağlantıya geçin, verilen hesaba ödemenizi yapın ve hemen ardından size verilecek olan istediğiniz bakiye değerindeki 16 haneli Paykasa pin kodu numarasını kullanarak alışverişinizi yapabilirsiniz. Son olarak paykasa bakiyeleri tek kullanımlık olması nedeniyle ihtiyacınız olduğu kadar bakiye yüklemeniz gerektiğini belirtmekte fayda var.