Fettullahçı Terör Örgütü'nün Kuzey Irak'taki okullarını kapatmak istemeyen Kuzey Irak yönetiminin lideri Mesut Barzani, kararını değiştirdi. Bölgedeki cemaat okullarına el koydu. FETÖ'ye savaş açan Barzani, bununlada yetinmedi. Kuzey Irak'ta yaşayan ve FETÖ'nün PKK imamı olan Nurettin Aytuğ'u da yakalattı ve Türkiye'ye teslim etti..
MİT'ÇİLERİ İNFAZ ETTİRDİ

FETÖ'nün bir hainliği daha gün yüzüne çıktı. Terör örgütünün, kan kardeşi PKK ile işbirliğini koordine eden imamı Nurettin Aytuğ, PKK içindeki MİT elemanlarını deşifre ederek infaz ettirdiği ortaya çıktı. Alçak imamın ihaneti bununlada sınırlı kalmadı. Kanlı darbe girişimi sonrası kaçamayan FETÖ'cüleri K. Irak'a geçirmeye çalıştığı öğrenildi..

PKK'YLA YAKIN TEMASI VARDI

Aytuğ'un darbe girişimi öncesinde 11 ve 14 temmuz tarihlerinde PKK'nın sözde iki yetkilisi ile bir araya geldiği ve ardından 16 Temmuz sabahı aynı isimlerle temasa geçerek “Öcalan İmralı'da öldürüldü” mesajı ile örgütü darbe sonrası harekete geçirmeye çalıştığı öğrenildi.

TÜRKİYE ALEYHİNE PROPAGANDA

Ayrıca sözde Irak imamı Nurettin Aytuğ'un bölgedeki medya kurumlarına 6 aydan bu yana Türkiye aleyhine haberler yaptırmaya çalıştığı ve bunun için bir çok yerel gazeteciyi kullandığı tespit edildi. En son bölgede yayın yapan NRT TV'yi ABD'de örgüt elebaşı ile bir araya getiren Aytuğ'un Kürt halkını tahrik etmeye çalıştığı öğrenildi.