Rüyada kedi iki şekilde tabir edilir, iyi huylu bir kadına veya sorun yaşayacağınız bir bayana işaret eder. Kedinin zarar vermeksizin kendisine doğru geldiğini veya kendisine yakınlaştığını gören ya da kendisine açık seçik ve güzel konuştuğunu görse bu rüyayı gören kişi için hayırlı bir haber ve iyi bir geçim ile tabir edilir.

Rüyada kedi görmek, İslami rüya tabirleri yapan âlimlerin yorumlarına göre iyi bir hanım ile dostluk kurmaya veya çevrenizde bayan biri ile iyi bir arkadaşlık kurmanıza işaret eder. Kedi rüyasını gören kimse kadın ise kedinin rengi siyah ise kadın bir düşmanı olduğuna ve sinsice hareket ederek size olumsuzluk yaşatmak istemesine delalet eder.

RÜYADA KEDİ GÖRMEK

Kedi rüyası sinsi ve asi bir kadın ile tabir edilir. Kedi ile konuşmak ahlak yönünden pek takdir edilmeyen bir kadın ile dostluk kurmanıza işaret eder. Kediyi sevmek sıkıntıya düşmeye ve borçlanmanıza delalet eder. Rüyada kedi görmek maddi ve manevi yönden dara düşen kimseyi temsil eder. Rüyada kediyi kucağına almak iyi bir haber yâda hakkında duyacağı olumlu bir eleştiriye işaret eder. Kediyi eğer kovarsa çevresinde istemediği kimslerin sizden uzaklaşmasına ve istemediğiniz kimseler ile dostluğunuzu bitirmenize işaret eder. Rüyada kedi öldürmek istemediğiniz bir kadın ile ilişkinizi bitireceğinize ve olumsuz yönde yaşayacağınız sorunları ve sıkıntılar anlamına gelir.

RÜYADA KEDİ YAVRUSU GÖRMEK

Rüyada kedi yavrusu görmek maddi sıkıntı veya sebepsiz sorunlar yaşamaya bunlara sabır göstermeniz gerektiğine işaret eder. Rüyada kedi beslemek bir bayan hizmetçi veya yardımcı kadın çalıştırmak ve iş sahibi olmak ve bir işte çalıştırmak üzere bayan birinden yardım alacağınıza işaret eder. 

SIK GÖRÜLEN RÜYALAR

Rüyalarımızda çok sık gördüğümüz şeylerden bahsetmek isteriz ve ilgili bağlantı adreslerini ziyaret ederseneniz rüyalarınızın kapsamlı bir şekilde tabir ettirebilirisiniz. Rüyada deniz görmek, İslami rüya tabirleri sözlüğü ile güzelliği ve ferahlığı kolay geçimi ve hayırlı şeyleri temsil ettiğini biliyormuydunuz. Görmüş olduğunuz tüm rüyaların gerçek manasını "Ruyatabirleriislami.com" rüya tabirleri sözlüğünden öğrenebilirisiniz. Rüyada altın görmek maddi yönden rahatlamaya ve zorlukların, sıkıntıların son bulmasına, kadın için hayırlı bir haber erkek için zorluk ve meşakkat yaşamaya işaret eder.