Rüyada yumurta sarısı görmek kişinin zengin ve daha rahat bir hayat süreceğini gösterir. Ayrı zamanda bekâr olan kişiler için bir evlilikte söz konusu olabilir. Eğer art arda yumurta sarısı yediğinizi görüyorsanız o halde bu zamanlama çok daha erken bir zaman dilimine gelecek ve sizlerde istediğiniz o harika yaşama çok daha erken kavuşuyor olacaksınız. 

Genel olarak yumurta yemek aslında ileride kavgaların olduğunu gösterir ama siler sadece sarısını yiyorsanız bunu baz almayabilirsiniz. Her rüya yorumunun farklı özellikleri olduğu için sarısını yemekte farklı anlamlar ile anlatılıyor 

Rüyada yumurta sarısı görmek kişiye her anlamda kısmet verir. Maddi anlamda, evinde, işinde, özel hayatında. Dahası güzel ve bol bir döneme giriliyor demek anlamına gelir.  Eğer rüyanızda yumurta sarısını çiğ olarak yediğinizi görüyorsanız bu diğer tüm yorumlardan biraz daha farklı olarak kötü yorumlanabilir. Bunun yorumu ise birisinin günahına gireceğiniz ve özellikle zina gibi kabul edilemeyecek yollara sapacağınız anlamına gelecektir. Elbette bunun tam tersi olarak bu durumu sizlerde yaşıyor olabilirsiniz. 

Rüyada yumurta sarısı görmek yorumuna bakrken yumurtanın ne kadar iri olduğunu da hatırlamaya gayret ediniz.  Yumurtanız ne kadar iriyse bu saydıklarımızın hepsinin çok daha fazlasını yaşayabilirsiniz. Özellikle şans ve para sizlere kat be kat gelecek ve sizleri ihya edecektir. Eğer rüyanızda bunu yiyor ama tiksinerek yemeye devam ediyorsanız o halde hiç ummadığınız alanlardan kazanımlar yaparak çok şaşıracağınız bir döneme gireceksiniz. Yani hiç beklemediğiniz bir ilişki, hiç beklemediğiniz bir para, hiç beklemediğiniz bir mutluluk kapınızı çalacak. Elbette aynen rüya yorumları da onlara gözü kapalı olarak inanmayı değil, zaten onları görerek az çok kendinize uyarlayıp dikkatli olmanızı istediğimiz için paylaşımları yapıyoruz. Bugüne kadar olan yorumların hepsi çok eski yıllara dayanıyor. Yani rüya yorumları gününüz hayatına değil, yıllardır oluşmuş bir birikim sonrası yapılmış oluyor. Hisleri kuvvetli olan kişilerin ise rüyalarının çok daha fazla çıktığı herkes tarafından bilinmektedir ama yine de rüyalara körü körüne inanılmalıdır.