Deniz kıyısı herkesin yaşamak istediği bir alan olarak yurdumuzda en güzel imkanların bulunduğu kıyılara  sahip durumdayız. Bu kıyılardan en güzel bir şekilde faydalanmak kendi yaratacağınız zamana bağlı kalmaktadır. Herkes sıcak ister güneş ister kış bir an önce bitsin yaz gelsin güneşlenelim derler. Fakat yaz gelip de güneş kendini hissettirince de birazda gölge olsun ister. İşte tam bu noktada biz devreye giriyoruz. Sizleri en güzel şekilde yazı doyasıya yaşatacak imkanlar sunarak istediğiniz güneş vitaminlerini eksiksiz sunuyoruz. Nasıl mı? Tabi ki her sezon yenileyerek ortaya çıkarmış olduğumuz birbirinden güzel ve alımlı renkleri ve modelleri ile sizlere gölgelenme imkanı sunan plaj şemsiyeleri sayesinde. Plajlar yaz geldi mi herkesi komşu arkadaş aynı suyu kullanan dostlar haline getirir. Küçücük alana dip dibe yerleştirilen şemsiyeler hiçte rahatsız etmez kimseyi. Bunu sağlayan bizler her türlü kolaylığı rahatlığı sağlamak için geliştirdiğimiz şemsiyeler görsel güzellikleri ile deniz kıyısında açan çiçekler gibi görünmektedir. Denizden faydalanan ve sonrasında güneşin yakıcı ışınlarından sizler için ürettiğimiz şemsiyelerin altına sığınan tatilciler şemsiyelerin verdiği ferahlık karşısında sadece denizin tadını çıkarmakta en yakınındakinden hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. 

Plaj şemsiyesi modellerini tasarlarken ve üretimini gerçekleştirirken siz kullanıcılımız  çok dikkat ettiğimiz bir konu var. Yapılan araştırmalara göre güneşten korunmak amacı ile kullanılan şemsiyelerin güneşin bazı ışınları engelleyip gölge oluştururken bazı radyasyon etkisi yaratan ışınlarını emerek insan sağlığı açısından zararlı olabileceği tespit edilmiştir. Bizde buradan hareketle başta insan sağlığı odaklı yaptığımız çalışmalarımızı bu aşamada ele alarak güneşin bu tür ışınlarından da insanları koruma özelliği olan kumaşlar kullanma yoluna gitmeye başladık. Bu açıdan aldığımız tedbirlerde şemsiyeleri sizlere satışa sunarken tüm özelliklerini açıklayarak bilgilendirme yapmaktayız. Güneşten faydalanmak için çeşitli yağlar kullanarak güneşe direk maruz kalmanın bazı durumlarda zararlı olabileceğini de göz önünde bulundurarak kullanılan kumaşların bazı özellikleri sayesinde gölgeden çıkmadan da bronzlaşma fırsatından yararlanabileceğiniz tarzda şemsiyeleri sizlerin kullanımına sunmaktayız. Gelişen teknoloji sayesinde üretilen kumaş türleri artık güneşten maksimum faydalanmanız için bir çok testten geçirilerek piyasaya çıkarılmaktadır. Günümüzde bu tarzda üretilen kumaşlar şemsiyelerde kullanılarak plajlarda havuz kenarlarında bahçelerde güneşten her an faydalanabilme imkânlarını da beraberinde getirmektedir. 
Bahçe şemsiyesi günümüzde hem kendinize ait evinizin bahçesinde hem de toplu yaşam alanlarında bahçelerde kullanım imkanları sunmaktadır. Sabit veya hareketli modelleri ile her yerde kullanılabilen modeller güneşli havalarda gölge keyfi yapabileceğiniz alanlar oluşturmaktadır. Bu tarz hem bahçelerde hem de plajlarda kullanılabilecek şemsiye modellerimizde isterseniz her türlü baskının yanında firma veya kuruluşunuzun logolusunu bastırarak şemsiyeleri özelleştirebilirsiniz.  Pagoda tarz yuvarlak modelde satışını gerçekleştirdiğimiz modelimizde üstten görünümü çok hoş bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Her bütçeye uygun modellerimiz kumaş ve kullanılan malzeme durumuna göre farklılık göstermektedir. Hem bahçelerde hem de plajlarda kullanılabilecek modellerimizden olan 300x300 ebatlara sahip ipli ve makaralı sistemle açılıp kapanan ve aynı zamanda ayak kısmının hareketli oluşu taşımada da kolaylık sağlamaktadır. 
Diğer bir modelimiz olan yandan gövdeli ve bilyeli sistem sayesinde kendi etrafında 360 derece dönebilen şemsiye günün her saati gölge imkanı sunmaktadır.
 Bahçelerin özellikle kafe tarzı alanlarda sıkça rastlayabileceğiniz şemsiye modelimiz günün her saati gündüz güneşten korurken gecede aydınlanma imkanı sunarak 7/24 kullanılabilme özelliği taşımaktadır. İçine montelenen elektrik tesisatı aynı zamanda ısınma ihtiyacı da sunmaktadır. Mini pagoda tarzı sizlere sunduğumuz modelimiz plajların, havuz başlarının ve hatta sokakların vazgeçilmezi olmaktadır. Bahçelerde çok rahat kullanabileceğiniz alüminyum gövdeye sahip alttan alacağı rüzgarı şemsiye kanatları etkilenmeden üstten atabilmesi için geliştirilen baca sistemine sahip modelimiz hareketli veya sabit ayaklı olarak tercihinize bırakılmaktadır. Tüm modellerimizde kullanılan kumaş türleri kaliteli türden seçilerek uzun ömürlü şemsiyeler ortaya çıkması sağlamaktadır. Ödeme seçeneklerine de sunulan kolaylıklar sizler için gerçekleştirdiğimiz kampanyalar güneşle aranızda köprü görevi görmemizde yardımcı unsurlardır.