Sanatçı Orhan Ölmez, daha önce tartıştığı komşuları tarafından evinin önünde darp edilerek bıçaklandı.

Halkalı'da bulunan lüks bir sitede ikamet eden sanatçı Orhan Ölmez, daha öncede birkaç kez gürültü çıkaran komşuları ile dün akşam bina girişinde karşılaştı.

YARDIM ETMEK İSTEDİĞİ KOMŞULARINI SİNİRLENDİRDİ
Alkollü olduğu öğrenilen komşularına 'Eğer taşınıyorsanız yardımcı olayım' diyen Ölmez binadan çıktı. Orhan Ölmez'in sözlerine sinirlenen komşuları sanatçıyı otoparka kadar takip etti. Otomobiline binen sanatçının yanına gelen 4 kişi araca binip kontak anahtarını çıkardı.

5 YERİNDEN BIÇAKLADILAR
Ölmez'in boğazını sıkan ve darp eden saldırganlar sanatçıyı 5 yerinden bıçakladı. Orhan Ölmez hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Sanatçı Orhan Ölmez bıçaklandı

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR?
1986-87 yıllarında bağlamayla tanışıp müzik hayatına başlamıştır.Sanatçı Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarını okumuştur. İzmir Radyosu Türk Halk Müziği’nde 1 yıl bağlama sanatçısı olarak bulunmuştur. İlk albümü olan “Su Misali” isimli albümüyle 9 Aralık 2003 tarihinde büyük bir çıkışla müzik hayatında iyi bir gelişme yapmıştır. İki sene sonra yani 17 Ağustos 2005 tarihinde ikinci albümü olan “Her Şeyin Farkındayım” isimli albümünü çıkarmıştır. 2006 senesinde Kral Tv Müzik Ödüllerinde En İyi Fantezi Erkek Sanatçı ödülünü almıştır.4 Ekim 2006, 5 Ekim 2006 gününe bağlayan gece Kraltv de Ramazan programı sunmuştur.

Sanatçı alkol kullanmamasıyla da gençlere ve onun izinde yürüyenlere büyük bir örnek teşkil etmektedir.Sanatçı tanınmış birçok şarkıcıya besteleriyle katkıda bulunmuştur. Bu şarkıcılardan bazılar: Cengiz Kurtoğlu, Özcan Deniz, Alişan, Deniz, Toprak, Asuman Krause, İsmail Özkan, Aydın… Bu listede olmayan birçok şarkıcıda da eserleri bulunmaktadır. 15 mayıs 2008 de beklenen albümü Damla Damla'yı sevenleriyle buluşturmuştur.