Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karadurdu, saldırıdan hemen önce Habertürk muhabirine "Bin 500 Bursalı geldi ama bak olaysız bitti" demiş.

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısından saniyelerle kurtulan Habertürk muhabiri Kartal Yiğit, saldırıda şehit olan Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu ile son konuşmasını anlattı.

"OLAYSIZ BİTTİ"
Yiğit, maç sonrası şehit polis müdürü ile maç sonunda karşılaştığını belirterek, aralarında geçen diyaloğu şöyle aktardı:
"Patlamanın olduğu yerden ilerlerken Vefa Müdür'ü gördüm. 'Kardeşim buralarda durma' dedi. Sonra tanıdık birbirimizi. O bana, ben ona sarıldım. 'Ya görüyor musun, bin 500 Bursalı taraftar geldi. Beşiktaş stadına ilk kez geldiler. Yıllar sonra. Sabah gişelerden aldık. Bak olaysız bitti. Şimdi yine gişelere bırakacağız. Olaysız bitti ama bak sabahtan beri kaç tane polis peşlerinde güvenliklerini sağlamak için çaba harcıyor."

2008 YILINDA KARDEŞİ TRAFİK KAZASINDA ÖLMÜŞTÜ

Babası da emekli emniyet müdürü olan Karakurdu'nun 2008 yılında kardeşi de trafik kazasında hayatını kaybetmiş. Evli olan şehit polis müdürü, 2 çocuk babasıydı.