Şehit askerin tabutunun evine getirilmesi sırasında ambulansa eşlik eden, ellerinde Türk bayrakları taşıyan grup, 'şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde ve terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Şehit Er Erosmanoğlu'nun evinin bulunduğu sokağı Türk bayrakları ile donatan komşuları, tabutun eve omuzlarda getirilişi sırasında gözyaşlarına boğuldu. Sokağın dar olması ve kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham yaşanmıştı.
Anne Nurten Erosmanoğlu ve yakınları, şehit askerin tabutuna son kez sarılarak gözyaşları döktü. İşte bu sırada bir kadın astsubay şehit Erosmanoğlu'nun bir kaç parça eşyasını annesi ve kız kardeşine teslim etti.
Kesede şehidin askerde yanından ayırmadığı sevdiklerinin fotoğrafı, künyesi, saati, cüzdanı, Amatör futbol oynayan ve 'Ölü Kral' lakabıyla tanınan Yasin'den geriye sadece bunlar kalmıştı.
İşte o anın fotoğrafını ise Doğan Haber Ajansı Trabzon bürodan Osman Şişko çekti. Şişko'nun çektiği fotoğraf bugün ulusal yayın yapan Posta Gazetesinin 1. sayfasının kapak fotoğrafı oldu.





Doğan Haber Ajansı'nın Trabzon Bürosunda uzun yıllardır çalışan Osman Şişko, şehit cenazesinde çektiği fotoğraf ile yine Türkiye gündemine oturdu..