SP Genel Başkanı Kamalak’ı taşıyan 06 RP 125 plakalı makam aracının su birikintisine girerek kaza yapmasının ardından, Kamalak ve eşi, Afyonkarahisar’a kadar korumasının aracı ile geldi. Kamalak’ı Afyonkarahisar’a gelişte karşılayan partililer, yeni bir araç tahsis ederek, programın yapılacağı yere konvoy eşliğinde geldi.

SP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Milletin Dediği Olsun, Zina Tekrar Suç Sayılsın’ kampanyasının imza kampanyasını başlattı.

Basın mensuplarının kaza ile ilgili geçmiş olsun dileklerini kabul eden Kamalak, “Bu yolda olacak canım öyle şeyler. Yağmur nedeniyle yoldan çıktı, takla atacaktı ama atmadı şükürler olsun. Biz başka araba ile yola devam dedik. Bizim için dava önemli dedik” şeklinde konuştu.

BASIN MÜŞAVİRLİĞİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

SP Basın Müşavirliği’nden kaza ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “Uşak-Banaz arasında aracı şarampole uçan Kamalak ve eşi yara almadan kurtuldular. Partisinin Uşak İl Divan Toplantısına katılan Kamalak ve eşi, Afyon Teşkilat çalışmalarına katılmak için dönüşe geçti. Uşak-Banaz arasında kaygan zeminde ilerlerken yoldaki su birikintisine giren aracın makam şoförü Ömer Polat, direksiyon kontrolünü kaybetti. Kayan araç şarampole uçtu. Araçta bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Eşi Zübeyde Kamalak, Koruma Polisi Süleyman İşlek ile Şoför Ömer Polat kazadan yara almadan kurtuldular. Kaza sonrasında bir başka araçla Saadet Partisi İl Teşkilatı tarafından düzenlenen teşkilat toplantısına katılmak için Afyon’a hareket etti.”