Pazar akşamı yayınlanan bölümde Survivor’da dokunulmazlık oyunu için büyük bir mücadele vardı. Oyunlardaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Bozok, Doğukan’la oynadığı bir oyunu kaybetti. Hakan’ın Doğukan ile kazanma sevinci yaşadığı sırada ise Bozok bağırarak Hakan’ın üzerine doğru yürüdü. Hakan’a kafa atan Bozok bu hareketinden sonra oyundan diskalifiye oldu. Bozok’un yaptığı hareketten sonra herkes şok yaşadı. Hakan’la Bozok arasındaki tartışmalar bundan sonra da devam etti.
 
Bozok ise Hakan’ın oyundan sonra sahaya girdiğini ve kendisini tahrik ettiğini öne sürerek, “Ben bağırarak yolumda gitti o sırada Hakan önüme çıktı ve kafam kafasına değdi” şeklinde açıklama yaptı. Bozok’la ilgili kararı ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı. Bozok’u bir hafta oyunlardan men ettiklerini açıklayan Acun, bundan sonra tüm hareketlerini takip edeceklerini de söyledi.
 
 Ancak Acun Ilıcalı’nın bu kararının ardından sosyal medyada tepki yağdı. Sosyal medya kullanıcıları Bozok’a verilen bir haftalık oyun cezasının, ceza değil ödül olduğunu savundular.Twitter kullanıcıları geçen sene Sahra’ya tekme attığı için diskalifiye edilen Berna’ya ise bu durumda haksızlık yapıldığı yorumlarında bulundular.