Trabzonsporlu taraftarlar 1 Mayıs İşçi Bayramında yürüyüş yaptı.

Yaklaşık 150 bordo mavili taraftar, Mecidiyeköy’de başlayan yürüyüşte pankartlar ve dövizlerle slogan atarak Taksim’e çıktı.

“Kazım Koyuncu Ölümsüzdür, Güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor” yazılı rahmetli sanatçı Kazım Koyuncu’nun resminin bulunduğu bir pankartın yanı sıra, bayraklar ve “Paraya karşı emeğin savaşı” yazılı pankartla uzun bir kortej oluşturan Trabzonsporlular, “Bize her gün 1 Mayıs” “Şike yapanı düşürün”,  “Şikeci meclis hesap verecek” "Kazım Koyuncu Ölümsüzdür" gibi sloganlar attı. Zokora’ya yönelik yapılan ırkçı saldırıyı da unutmayan bordo mavililer, Fenerbahçe’yi, federasyonu, TRT’yi, NTVSpor’u ve Lig TV’yi eleştiren tezahüratlar yaptı ve “Trabzonspor Türkiye’nin zencisidir” dövizi taşıdı.

IRKÇILIĞA İNAT KARDEŞİM HRANT

“Tükür yüzüne yüzüne hırsızın şikecinin hainin”, “İnadına ötekiyiz ulan”, “Haramilerin saltanatını yıkacağız” "Uzungöl'de HES yapacağına kamp yap" yazılı dövizler de oldukça ilgi gördü. Taraftarların nükleer enerji ve HES karşıtı sloganları da dikkat çekti.

Agos gazetesi önünden geçerken “Irkçılığa inat kardeşim Hrant” sloganları atan topluluk, yürüyüşe katılan diğer grupların ve çevre halkının da büyük desteğini aldı.

Oldukça renkli görüntülerin oluştuğu yürüyüşte, Trabzonsporlu taraftarlar adalet beklentilerini yineledi ve olaysız bir şekilde dağıldı.









Kaynak: Medyaspor