Dünya ve Türkiye ‘de yaygın olarak kullanılan telefon dinleme yazılımı eşler ve sevgililer tarafından yoğun ilgi görmekte. Artık eşler bir özel dedektif bürosu ile anlaşıp, fahiş fiyatlarla dedektif tutmak yerine casus telefon  programı satın almak yeterli olabiliyor.

Başlık 2  - Peki Nedir Bu Casus Telefon Dinleme Yazılımı

Spytelefontakip.com sitesinin geliştirmiş olduğu casus telefon dinleme programı akıllı  Android cep telefonlarında kullanılmaktadır, android telefonlara örnek vermek gerekirse Samsung, HTC, Sony Ericsson, Acer, Asus, LG, Turkcell T40 ve T50  gibi bir çok marka model telefonla uyumludur ve yüklenebilmektedir.  Eşinizin veya sevgilinizin cep telefonuna fiziksel temas ile yüklenen bu telefon dinleme programı ile artık hiçbir olay gizli kalmayacak, tamamen gizli olarak arka planda çalışan telefon dinleme yazılımı arkasında hiçbir iz bırakmadan takip etmek istediğiniz hedef telefonda yapılan her şeyi sizin için kayıt ediyor ve gizlice size ait olan bir internet sitesinde depoluyor. Siz bu gönderilen bilgileri e mail adresi ve şifreniz ile giriş yaparak bu takip panelinizden dilediğiniz zaman verilere ulaşabiliyorsunuz.

Başlık 3 -  Casus Telefon Yazılımı Özellikleri Nelerdir ?

Evet artık eşinizin veya sevgilinizin çocuklarınızın veya çalışanlarınızın android cep telefonlarına spy telefon takip programı yükleme işlemini sadece 2 dakika içerisinde resimli anlatım ve videolu anlatım ile kolayca yüklediniz.  Sizler için kullanımı gayet kolay ve Türkçe dizayn edilmiş takip panelinize girdiğinizde, menüden hedef telefonda yapılan tüm görüşmeleri arayan bilgisi,, kaç dakika görüşmüş bunları görebildiğiniz gibi bu yapılan görüşme ses kayıtlarını casus telefon dinleme programı sayesinde yapabiliyorsunuz. Canlı panel yardımı ile ortam dinleme, ortamdan gizlice video açma, yer tespiti, whatsapp takip, sms takip, çekilen fotoğrafların takibi, viber, skype, line gibi bir çok uygulamayı takip edebilmektesiniz.

Başlık 4 – Android Casus Telefon Dinleme Programı Fiyatı Nedir ?

Öncelikle bu akıl almaz özellikleri bir araya getirdikleri için spytelefontakip.com sitesine teşekkür ederiz ! siz değerli takipçilerimize özel olarak casus telefon dinleme programı kısa süreliğine 2 GÜN ÜCRETSİZ deneme vermekteyiz. Programı önce deneyin, tüm özelliklerini keşif ettikten sonra dilerseniz aylık 299 tl gibi indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.
HEMEN SİZDE 2 GÜN ÜCRETSİZ DENEMEK İÇİN : http://spytelefontakip.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.