İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa ateş açarak 2 kişiyi yaraladı İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa ateş açarak 2 kişiyi yaraladı. Polisle çatıştığı bildirilen eylemcinin, pompalı tüfekle Topkapı Sarayı'na girdiği bildirildi.

Yaklaşık bir saattir devam eden çatışmada, eylemcinin Topkapı Sarayı önündeki güvenlik görevlilerine açtığı ateş sonucunda 1 asker ve 1 otopark görevlisinin yaralandığı, olay yerine çok sayıda ambulansın sevk edildiği öğrenildi. Eylemcinin üzerinde en az iki silahın olduğu belirtildi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu olayı takip ettiklerini ve saldırının kişisel olduğunu açıkladı.


SALDIRGAN DEHŞET SAÇIYOR

İstanbul'un en önemli turistik bölgelerinden Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa rastgele ateş açtı. Olayda 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaklaşık 1 saattir süren çatışma Topkapı sarayı'nın içinde devam ederken peş peşe silah sesleri duyuluyor.

İstanbul'un en önemli turistik bölgelerinden Sultanahmet Meydanı'nda silahlı bir kişi etrafa rastgele ateş açtı. Olayda 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaklaşık 1 saattir süren çatışma Topkapı Sarayı'nın içinde devam ederken peş peşe silah sesleri duyuluyor.

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren kişinin ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

 

Saldırgan elini kolunu sallayarak elinde silah, boynunda düzinelerce mermiyle görülüyor