BİZİ CİNSLİK YAPAN İNSANLAR GÖRÜYORLAR

Genel Kurula katılımın dikkat çeken bir şekilde arttığını kaydeden Prof. Dr. Aslan, “Arkadaşlarımız centilmence hareket ettiler. Bir küçük olay haricinde sorun yaşamadık. Meslektaşlarımız gerçekten büyük sıkıntılar içerisindeler. En büyük sıkıntımız bize uygulanan şiddet. Şiddetin nedeni bir takım söylemler. Yöneticilerin halka anlatırken doğru anlatmamaları. Bizi sanki işe yaramayan cinslik yapan sadece maaş alan bir kişi olarak göründüğümüz için şiddete maruz aklıyoruz” dedi.

SEÇİMDE İKİ LİSTE YARIŞTI

Seçimde iki listenin yarıştığına dikkat çeken Aslan, “Bizde grupçuluk yok. İkimizde aynı grubuz. Beraberlik içinde çalışacağız. Bir olumsuzluk olmadığı halde yine benim başkanlığımda devam edeceğiz gibi görünüyor. Bizim için sevindirici olan 2 yıldır demek ki arkadaşlar bizden memnun oldular ki yeniden bir görev verdiler” diye konuştu.

KENDİNİ DUAYEN GÖREN MESLEKTAŞLARIMIZ VAR
Genel Kurulda yaşanan olumsuzluğu da anlatan Aslan, “Şehrimizde bazı meslektaşlarımız var belli yaşa gelmiş kendilerini bilim duayeni gören. Bizde onları öyle gördük. Bu insanların bize önderlik yapması gerekirken zaman zaman öfkelerini kontrol edemiyorlar. Bir arkadaşım seçim sürecinde şöyle yanlış yapmış: Bizim listemiz kırmızı beyaz renklerden oluşuyor. Üzerinde de alt tarafından gözün içerisinde Türk bayrağı var. Listemizi almış bunlar da kim oluyor mahiyetinde yere atmış ve öfkesini kontrol edememiştir. Bu tür insanlar meslektaşlarımız sadece yaşları büyük olduğu için hürmet ederiz” dedi.

FEDERASYONU ŞİDDETLE KINIYORUM
Basın mensuplarının Türkiye Futbol Federasyonunun son aldığı kararı da değerlendiren Aslan,
“Bunu bir defa şiddetle kınıyorum. Bir sporsever olarak. Benim Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı üyemde var. Biz sporsever olarak federasyonun yaptığı bir takım şeyler beni tiksindiriyor. Spordan soğumaya başladım. Ben sürekli kombine alarak maçlara giden biriyim. Önümüzdeki sene ben kombine almayı düşünmüyorum. Benim kulübümün başkanı bile etik değerleri savunamadı, kendi menfaatleri popülaritesini düşündü. Trabzonspor’un menfaatleri popülaritesini kimse düşünmedi. Kimsenin Trabzonspor’un Türk futbolunun menfaatlerini feda etmeye hakkı yok” dedi.

FUTBOL KİRLİDİR
Diğer spor dallarından da örnekler veren Aslan, “Basketbol, tenis gibi bazı spor dallarında şu vardır. Görüntüyü izlerler. Ona göre hatası varsa telafi ederler. Futbolda neden böyle bir şey yoktur. Dev ekran koyarsınız. İnceler görüntüyü hata varsa düzeltirsiniz. İnsanız hata yapabilirler. Yapmıyorlar neden çünkü futbolda büyük paralar dönüyor. Büyük bir tezgah var. Bunun elinden alınmasını istemiyorlar. Ne zaman bu görüntü konusu gelirse o zamana kadar futbol kirlidir” diye konuştku.

SADRİ ŞENER VE ŞENOL GÜNEŞ BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
Trabzonspor yönetimine de sert eleştirilerde bulunan Aslan, “Sadri Şener maalesef beni çok büyük hayal kırıklığına Şenol Güneş hocamızda öyle. İki tane futbolcuya 10 milyon verip bu futbolculardan verim alamıyorsun. Hadi bir tane hata olur ama ikincisi… Geçen sene bedavaya giden futbolcularımız var. Engin, bedavaya gitti. Sorunlu diye. Bu noktada Şenol hocamızı başarısız buluyorum. Etkiniz yoksa bırakır gidersiniz. Eksiğiniz varsa kabul edersiniz. Bizim futbolcularımız neden yabancılarla flört ediyorlar. Egemen’i bedava gönderdik. Egemen olsaydı bugün ilk ikideydik. Söylenecek çok şey var” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: 61SAAT.COM