Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Yeşiltaş Karakolu’na PKK’lı teröristlerin yaptığı saldırı sonucu 8 askerimiz şehit düşerken 16 askerimiz de yaralandı. Saldırıda Trabzon ise bir evladını kaybederken, bir evladını da yaralı olarak verdi. Trabzonlu Ali Yasin Erosmanoğlu’nun (21) şehit düştüğü saldırıda, Trabzonlu asker arkadaşı Ömür Arslan’da yaralandı.
Trabzonlu gazi erimiz Ömür Arslan'ın Gata Hastanesi'nde tedavisine devam ediliyor. Sağ bacağında, sağ kolunda ve sağ gözünde kımsı yaralanmaların olduğu belirtilirken sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi
Gazi Arslan’ın babası Ali Arslan, dün akşam yakınları ile birlikte oğlunun tedavi gördüğü Ankara GATA’ya giderken burada oğlunun sağlık durumunu an be an takip ediyor.
61saat.com muhabirinin telefonla ulaştığı Baba Ali Arslan, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederken, hava değişimi almaları durumunda yakında Trabzon’a geleceklerini ifade etti.
Gazi Ömür Arslan, sağlık durumu ile ilgili soruya;  “Sağlık durumu iyi.. Beni kimse merak etmesin. Biz vatan için ölürüz” diye konuştu.

KAYNAK: 61SAAT.COM