Hakkari Çukurca’da bölücü terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hasan Keleş’in Sakarya’nın Karasu İlçesi’ndeki evinde yas var. Şehidin 3 ay önce sözlendiği öğrenildi.

1,5 yıldır Hakkari Çukurca’da sözleşmeli olarak görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Keleş, Çukurca’da bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit oldu.

Trabzonsporluluğu ile bilinen Hasan Keleş’in şehadet haberi gece saat 02.30’da Karasu Tepetarla Mahallesi’ndeki baba ocağına gelen jandarma yetkilileri tarafından bildirildi. Baba Yaşar, anne Cemile Keleş ve şehidin 6 kardeşi aldıkları acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin evinin önüne dev bir Türk bayrağı asıldı. Aile ziyarete gelen yakınlarının ve vatandaşların taziyelerini kabul etti. Şehidin 3 ay önce sözlendiği, belirlenecek bir tarihte ise evlenmeyi planladığı öğrenildi.

Şehidin ağabeyi Burhan Keleş, "Kardeşim 1,5 yıldır Hakkari’de. 1,5 ay önce buradaydı. Makamını biliyoruz, cennete gitti benim kardeşim. 24 yaşındaydı daha, şehit olduğuna inanamıyorum" dedi.

ŞEHİDİMİZDEN GERİYE KALAN FOTOĞRAFLAR