Hürriyet'in sayfalarına taşıdığı haberde, Futbol Federasyonu temsilcisi Raşit Yüksel'in, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili raporunu TFF'ye gönderdiği ifade edilirken sahaya atılan 22 cm uzunluğunda bir çakının da o anda saha içinde bulunan TFF temsilcisi Candemir Özdemir'in omzuna isabet ettiği ancak bir zarar vermediği belirtildi. Ayrıca raporda Volkan Demirel'e atılan çakının ağzı açık olarak atıldığı belirtilirken bu konuda yaşanan tartışmalara da son nokta konulmuş oldu.

Raporda Fenerbahçe takım otobüsünün Avni Aker Stadyumu'na saat 17.30'da gelmesi gerekirken 17.48'de geldiği belirtildi. Bu konuda Trabzonspor yönetimi defalarca uyarılmasına rağmen sarı lacivertli takımın otobüsünün 2 kez trafik ve taraftarın sevinç gösterileri nedeniyle durdurulduğu da rapora eklendi.

 

Kaptan Alex'e atılan şişeler de raporda

Raporda sahaya 2 adet erkek ayakkabısı ve 2 adet spor ayakkabısı olmak üzere 4 tane ayakkabı atıldığı belirtilirken, ayrıca 53 adet bayrak sopası, 82 çakmak ve 20 adet ufonun da sahaya atıldığı da rapora eklendi.

Yardımcı hakemin verdiği bir karar sonrası sahaya 2 adet simit bile atıldığı rapora eklenirken Alex'e atılan ve sambacının göğsüne isabet eden pet şişe de raporda yer almış. Sambacıya 8 adet pet şişe atıldığı belirtilirken bu pet şişelerin bir tanesinin Brezilyalı oyuncuya isabet ettiği ancak bu pet şişenin Alex'e herhangi bir zarar vermediği belirtildi.

 

Volkan Demirel'e yabancı madde yağdı

Temsilci raporuna göre yabancı maddelerden en çok Volkan Demirel nasibini almış. Raporda Volkan'a özellikle oyunun durduğu 34. dakikada atılan maddeler dikkat çekici. Milli kaleciye 20 cm uzunluğunda ağzı açık bir çakı, bordo mavi renklerde 18 ufo, 30 tane plastik çakmak, 20 adet pet bardak, 2 tane siyah renkli erkek ayakkabısı, 25 adet ise bayrak sopası atıldığı belirtilmiş. Rapora göre aynı anda 3 tane de meşale yakılmış ve bu meşaleler kimseye zarar vermeden sönmüş.

 

Volkan kapıyı kırmış




Raporda ayrıca karşılaşma bitiminde Volkan Demirel'in karşılaşmadaki bir pozisyon nedeniyle sinirlendiği ve soyunma odası tünelinde bulunan ve depo olarak kullanılan bir odanın aleminyum kapısına sağ eliyle yumruk attığı ve bu yumrukla kapının alt kısımının kırıldığı belirtiliyor.

 

SAHAYA ATILAN YABANCI MADDELER




-Meşale
-67 Su Bardağı
-82 Çakmak
-3 Torpil
-53 Bayrak Sopası
-300 Sahte Dolar
-1800 Atlet
-1 Çakı
-1 27 cm'lik Çakı
-20 Ufo
-2 Erkek ayakkabısı
-2 Spor ayakkabı
-2 Simit
-1 Bozuk para(1 TL)